Pergola

Filters

Pergola kopen online

Je nieuwe pergola koop je eenvoudig online! Dit kun je veilig en voordelig doen bij BuitenKampioen. In bovenstaand overzicht vind je kant en klare pakketten welke we direct uit voorraad kunnen leveren. Voeg de gewenste en benodigde opties toe en zet hem gemakkelijk in bestelling. Doordat we direct uit voorraad kunnen leveren zijn de levertijden snel. De meeste pakketten worden door ons helemaal op maat geleverd inclusief een duidelijke opbouwbeschrijving. Hierdoor is het monteren kinderlijk eenvoudig. Vragen over een van onze producten of over de levering? Vraag ons dan om hulp!

Wat is een pergola?

Een pergola is een constructie bestaande uit palen en ringbalken waarbij het dak vaak bestaat uit een aantal horizontale balken, een doek of met lamellen. Je creëert hiermee een heerlijk beschut plekje in je tuin waar je tijdens de lente- en zomerdagen kunt vertoeven met familie of vrienden. Als je schaduw wilt creëren, kies dan voor een model met doek. Vaak kun je het doek eenvoudig opzijschuiven wanneer je toch wilt genieten van de zon. Bij een model met horizontale balken zou je ervoor kunnen kiezen om het te laten begroeien met planten. Hiermee zorg je voor een prachtige natuurlijke look.

Populaire pergola’s

De meest populaire pergola’s vind je in bovenstaand overzicht. Naast de douglas modellen hebben we ook een aantal zwart gespoten en aluminium varianten. Een houten pergola in je tuin is een absolute sfeermaker. Met een relatief klein budget kun je jouw tuin een stuk mooier en aangenamer maken. Door je loungeset of tuintafel onder de constructie te plaatsen geniet je van de buitenlucht zonder weg te branden in de zon. Het nodigt uit om met vrienden of familie gezellig te borrelen of barbecueën.

Pergola zelf bouwen

Je pergola wordt door ons als compleet bouwpakket geleverd. De meeste van deze pakketten worden zelfs compleet op maat geleverd inclusief alle benodigdheden. Dit geldt voor onze kleine en grote modellen. Met behulp van de meegeleverde handleiding is het makkelijk zelf op te bouwen. Omdat smaken verschillen en ook niet iedere tuin hetzelfde is, kun je het product ook nog zelf uitbreiden met aanvullende opties. Zo kun je hem bijvoorbeeld bestellen met schuifdak.

Heb je nu vragen over een van de producten of straks tijdens het opbouwen? Geen probleem, onze productspecialisten staan ten alle tijden voor je klaar om je verder te helpen. Tip: lees ook eens wat andere klanten over ons zeggen!