Hoektuinhuis

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Hoektuinhuis kopen

Zoek je een hoektuinhuis voor in je tuin? Deze kun je extra voordelig en gemakkelijk online bestellen bij BuitenKampioen. Een tuinhuis hoek model heeft een karakteristieke uitstraling en is geschikt voor in bijna iedere tuin. De positie van de deur is vaak zo geplaatst dat deze modellen ook ideaal zijn voor in een kleinere tuin. Zoek je een model met overkapping of juist zonder?

Maak gebruik van onze handige filters om sneller het model te vinden dat je zoekt. Doordat we veel modellen aanbieden is de kans zeer groot dat je kunt vinden wat je zoekt. Lukt dat niet? Geef dan aan bij ons wat je wensen zijn zodat we met je mee kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Goedkoop tuinhuis hoek

Bij ons bestel je een goedkoop tuinhuis hoek zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij bieden een laagste prijsgarantie aan waardoor je verzekerd bent van de scherpste prijs. Naast de scherpste prijs is ook kwaliteit belangrijk. Een hoektuinhuis van BuitenKampioen wordt enkel gemaakt van de beste kwaliteit hout. Het hout dat wordt gebruikt is zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor zul je langdurig kunnen genieten van het product.

Het monteren van een tuinhuis hoekmodel is erg eenvoudig. Bijna al deze modellen worden geleverd als een kant en klaar bouwpakket. Alle onderdelen worden compleet op maat geleverd. Daarbij ontvang je een uitgebreide handleiding welke stapsgewijs uitleg geeft. Als je er tijdens de montage niet uitkomt kun je uiteraard vragen stellen aan onze klushulp. Zij zullen je snel verder helpen!

Duurzaam hoektuinhuis

De meeste hoektuinhuizen worden gemaakt van kwalitatief Vuren afkomstig uit Noord-Europa. De omstandigheden in deze regio zijn ideaal voor de groei van de bomen. Vurenhout dien je wel te behandelen. Zo kun je het hout laten of zelf impregneren. Hiermee voorkom je uiteindelijk rotting. Naast impregneren geven wij het advies om het hout ook nog eens te voorzien van een verf of beits. Met zo’n eindlaag bescherm je het hout nog beter en geef je hem de kleur en uitstraling die je wilt.

Naast een goede behandeling geven wij het advies om te kiezen voor kwalitatieve dakbedekking en funderingsbalken. Als je langdurig gebruik wilt maken van je aankoop is het verstandig om hierop niet te besparen. Ook zijn er nog een aantal andere opties waarmee je jouw hoektuinhuis naar wens kunt maken. Alle mogelijkheden hiervoor vind je bij de producten zelf.