Tuinhuis

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis kopen

Je tuinhuis online kopen? Dat doe je voordelig bij BuitenKampioen. Wij zijn dé online specialist van Nederland en België. Bij ons vind je het grootste aanbod tuinhuizen online voor de laagste prijs. Maak jouw tuin compleet en kies voor een model met een uitstraling die past bij jouw tuin en woning. We hebben tijdloze, klassieke en moderne design modellen in enorm veel afmetingen. Hierdoor vind je altijd een tuinhuis dat zowel qua uitstraling als afmetingen perfect past!

We begrijpen dat je vragen hebt omdat het bestellen van een tuinhuis waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid voor je is. Stel je vraag aan een van onze productspecialisten! We vinden het leuk als je contact opneemt.

Tuinhuizen in iedere stijl

Onze tuinhuizen zijn leverbaar in veel verschillende stijlen met ieder een unieke uitstraling. Van trendy tot tijdloos en van modern tot klassiek. De vorm en het soort dak bepalen de uitstraling voor een belangrijk deel. Traditionele en klassiekere modellen hebben vaak een zadeldak (punt dak), piramide dak, wolfskap of een schilddak. Modernere modellen hebben vaak een lessenaarsdak of een plat dak, ook hebben deze meestal een rechthoekige vorm. Ook kun je kiezen voor een tuinhuis met overkapping.

In ons ruime assortiment vind je enorm veel afmetingen, van een klein tuinhuisje tot grote en luxe modellen, maar ook modellen met glas. Gebruik onze handige filtermogelijkheden om de perfecte maat te vinden. De exacte afmetingen vind je bij het product zelf. Kijk altijd goed naar de afmetingen van zowel de binnen- als de buitenzijde. Zo weet je zeker dat je al je spullen erin kwijt kunt maar ook dat het tuinhuis goed in je tuin past.

Functioneel én mooi

Een tuinhuis kun je gebruiken op verschillende manieren. De meeste mensen gebruiken hem als opslagruimte. Deze opslagruimte wordt gebruikt om bijvoorbeeld fietsen, tuinmeubelen, gereedschap en apparaten zoals grasmaaiers op te bergen. Naast de praktische functie is een tuinhuis ook een mooie, sfeervolle toevoeging aan je tuin. Het maakt je tuin helemaal compleet.

Behandel je tuinhuis

Het is belangrijk om je houten tuinhuis niet onbehandeld te laten. De meeste tuinhuizen worden gemaakt van Noord-Scandinavisch Vurenhout. Vurenhout heeft namelijk een behandeling nodig. Dit kan door hem te impregneren of schilderen/beitsen. Hiermee voorkom je dat het hout aangetast wordt door schimmels en rotting. Impregneren is een chemische behandeling, dit kan in verschillende kleuren. Hierbij krijgt het hout een lichte gloed in de gekozen kleur maar behoud je de natuurlijke uitstraling van het hout.

Wil je het tuinhuis echt een andere look geven? Kies dan voor een beits of lak. Zowel het impregneren als een beits of lak werken hout aantastende schimmels tegen. Daarnaast vind je in ons assortiment modellen gemaakt van douglas hout, ook deze kun je behandelen maar het is niet noodzakelijk.

Je tuinhuis zelf bouwen

Bouw je tuinhuis zelf! De meeste modellen uit ons assortiment worden geleverd als een compleet bouwpakket. Alle onderdelen worden hierbij al in de juiste maat geleverd. Hierdoor kun je direct beginnen met het opbouwen. Met behulp van de handleiding is het opbouwen eenvoudig en kun je de snelheid erin houden.

Een goede ondergrond is van essentieel belang voor de stabiliteit van de constructie. De ondergrond moet hard, egaal en waterpas zijn. Dit zorgt voor stevigheid en dat je direct en snel kunt opbouwen. Met funderingsbalken zorg je voor nog meer stevigheid en hierdoor maakt de wand geen contact met de grond.

Ook kun je kiezen voor een doe-het-zelf model. Deze modellen worden gekenmerkt met de letters ‘DHZ’. Bij deze producten ontvang je alle materialen, maar nog niet in de juiste afmetingen. De onderdelen dien je zelf op maat te zagen. Met de uitgebreide handleiding weet je precies wat je moet doen. De DHZ-producten zijn uitermate geschikt voor mensen die handig zijn en al wat ervaring hebben met soortgelijke klussen. Ben je toch niet zo handig? Geen probleem, dan raden wij het aan om te kiezen voor een al op maat gemaakt bouwpakket.

Tuinhuis compleet naar wens

Je kunt jouw tuinhuis helemaal naar eigen wens samenstellen. Van klein tot groot. Er zijn veel optionele producten beschikbaar. Enkele voorbeelden hiervan zijn impregneren, spuiten, soort dakbedekking en een dakgoot. We bieden veel optionele producten aan, alle mogelijke opties vind je bij het product zelf. Ook kun je het tuinhuis een andere kleur geven. Je kunt kiezen voor een volledig dekkende lak of voor een beits. Hiermee zorg je voor de uitstraling die jij mooi vindt.

Persoonlijk en deskundig advies

De meeste mensen kopen niet vaak een nieuw tuinhuis. Daarom begrijpen we het wanneer je vragen hebt. Je kunt deze vragen stellen aan een van onze productspecialisten. Vertel ons wat je wensen of vragen zijn en wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Je kunt met ons bellen, chatten of mailen. We staan graag voor je klaar!