Kiosk

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Kiosk kopen of bestellen

Ben jij op zoek naar een mooie kiosk voor de verkoop van je producten? Dan hebben wij een aantal modellen die perfect voor jou zijn. Vanuit hier kun je perfect al je producten verkopen. De modellen zijn gemakkelijk af te sluiten aan het einde van de dag. Je kunt kiezen voor een onbehandelde kiosk of reeds geïmpregneerde modellen. Bovenstaand overzicht hebben wij alvast voor je samengesteld om het zoekwerk te verminderen.

Wat is belangrijk bij een kiosk kopen?

Bij het aanschaffen van een houten kiosk zijn er een aantal aandachtspunten die je in het achterhoofd moet houden. Uiteraard de afmeting. Hoeveel personen moeten erin en hoeveel opbergruimte heb je nodig? Deze twee vragen moet je voor jezelf beantwoorden. De vloerafmeting is ook belangrijk wanneer je het op een markt of gehuurde plek plaatst. Vaak heb je hier een bepaald stuk grond wat je mag gebruiken. Let op dat je dit niet overschrijdt. De kiosk beschermen is ook belangrijk. Daarom hebben we ook geïmpregneerde modellen in ons assortiment. Daarnaast is het beschermen van het dak belangrijk. Hierdoor krijg je geen waterschade aan zowel de kiosk als je producten. Zo kun je er lange tijd optimaal gebruik van maken.

Wil je een kiosk kopen? Het is dan belangrijk om rekening te houden met drukke periodes. Aan het einde van het jaar zijn deze producten namelijk razend populair. Daarom raden wij altijd aan om ruim één á twee maand van tevoren je bestelling te plaatsen. Zo weet je zeker dat het product op tijd binnen is. Wanneer je toch wat later bent met bestellen, neem dan even contact met ons op betreft de voorraden.

Kwalitatieve houten kiosk

Bij ons in het assortiment vind je modellen van hoogwaardige kwaliteit houtsoorten. Onze modellen zijn namelijk meestal gemaakt van Noord-Scandinavisch vurenhout of grenen. Vurenhout is goed bewerkbaar en werkt niet zo veel. Hierdoor is het ideaal voor deze constructies. Daarnaast hebben we nog het grenenhout. Deze houtsoort is ook makkelijk te bewerken en op verschillende manieren toe te passen. Geïmpregneerde kiosks zijn al beschermd tegen rotting, schimmels en insecten.

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Een van onze productspecialisten staat je graag te woord.