Tuinhuis met overkapping

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis met overkapping kopen

Zoek je een tuinhuis met overkapping? Deze kun je gemakkelijk en tegen de laagste prijs online kopen bij BuitenKampioen! In ons assortiment vind je enorm veel tuinhuizen met overkapping. Met een tuinhuis met overkapping creëer je opbergruimte en een fijne, overdekte plek om te zitten. De ideale combinatie voor in jouw tuin! Je kunt de overkapping gebruiken als zitplek gedurende het hele jaar. Tijdens zonnige dagen geniet je van de schaduw. En tijdens koude en regenachtige dagen zit je heerlijk droog en kun je het makkelijker warm maken.

Het tuinhuis kun je gebruiken als opbergruimte. Deze opbergruimte is ideaal om je tuinmeubelen, barbecue, fietsen, apparaten, gereedschap en andere spullen in op te slaan. Een tuinhuis met overkapping uit ons assortiment is eenvoudig op te bouwen. De ondergrond waarop je het tuinhuis overkapping gaat plaatsen is van essentieel belang. Deze ondergrond moet namelijk hard, egaal en waterpas zijn. Dit is nodig voor de stabiliteit van de constructie en zal het opbouwen een stuk makkelijker maken!

Tuinhuis overkapping, welke kies jij?

Een tuinhuis met overkapping is momenteel erg populair. De combinatie van opslag en een overdekt terras is super functioneel. Wij hebben het grootste online aanbod, hierdoor is de kans groot dat je een perfect passende oplossing vindt. Ze zijn leverbaar in veel modellen met ieder een eigen, unieke stijl. Zo kun je kiezen voor moderne, klassieke, landelijke of meer tijdloze modellen. Het soort dak is bepalend voor de uitstraling. Klassieke modellen hebben vaak een zadeldak (punt dak), kapschuur, schilddak of wolfskap. Moderne en strakke modellen hebben meestal een plat dak of een lessenaarsdak.

Daarnaast verschillen onze modellen op het gebied van houtdikte, houtsoort, indelingen, soort ramen en deuren. Met ons ruime aanbod met daarin veel afmetingen proberen we iedereen een passende oplossing aan te bieden. Hierboven vind je ze allemaal, welke kies jij?

Modern tuinhuis met overkapping plat dak

De vraag naar een modern plat dak tuinhuis met overkapping is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Deze modellen ogen ruimtelijk en strak. Perfect wanneer je van een moderne stijl houdt. Doordat de vraag is toegenomen hebben wij ook ons assortiment uitgebreid. Hierdoor heb je ook wanneer je specifiek op zoek bent naar een modern tuinhuis met overkapping voldoende keuze. Zoals hierboven al is beschreven, hebben moderne modellen meestal een plat dak of een lessenaarsdak.

Houten tuinhuis met overkapping

Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit hout voor het produceren van onze houten tuinhuizen en overkappingen. Onze producten worden milieubewust geproduceerd. Ook heeft ons hout heeft een keurmerk, hierdoor ben je verzekerd van de beste duurzame houtkwaliteit. De meest populaire houtsoorten zijn Noord-Scandinavisch Vurenhout en douglas hout.

Kies je voor Vurenhout? Dan adviseren wij om deze te behandelen. Je kunt het hout impregneren of voorzien van een eindlaag, bijvoorbeeld een beits of een lak. Douglas hout kun je onbehandeld gebruiken. Ook douglas hout kun je behandelen om de duurzaamheid te verhogen.