Goedkoop tuinhuis

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Goedkoop tuinhuis kopen

Zoek je een goedkoop tuinhuis? Dan ben je hier op de juiste plaats. In onze vriendelijke webshop vind je vandaag nog het perfecte model. Met een groot aanbod met diverse modellen tot 1500 euro vind je altijd wel een product dat bij jou past. We werken met een laagste prijsgarantie. Mocht je een product vinden dat op een andere webshop lager wordt aangeboden, laat het ons dan weten. We passen direct onze prijzen aan zorgen ervoor dat jij hetzelfde tuinhuis aanbieding van ons ontvangt.

Onze collectie is erg uiteenlopend. We snappen dat het daarom niet altijd een makkelijke keuze is en staan je graag bij met informatie en advies. De verschillende modellen onderscheiden zich voornamelijk door het dak, de afmetingen en prijs. Hierboven vind je een overzicht van alle laag geprijsde modellen en aanbiedingen.

Goedkope tuinhuisjes als opbergruimte

De meest voorkomende reden om een goedkoop tuinhuis aan te schaffen is om hem te gebruiken als opbergruimte. Je kunt er spullen in opslaan die binnenshuis niet gewenst zijn. Denk hierbij aan gereedschap, fietsen en tuinmeubelen. Vaak staan deze spullen in de weg of zijn ze niet mooi om naar te kijken. Buiten opslaan is meestal geen optie, vooral niet met al die regen. Fietsen roesten buiten erg snel waardoor de kwaliteit achteruitgaat. Je betaalt toch liever eenmalig een bedrag voor een goedkoop tuinhuis zodat al je spullen lang beschermd en mooi blijven.

Tuinhuis goedkoop als werkplek

Een andere reden voor mensen is om een hem te gebruiken als werkplek. Vaak zijn dit creatieve of handige mensen. Creatieve en handige mensen willen zo’n werkplek omdat ze dan minder snel worden gestoord. Ze kunnen hun creativiteit dan helemaal de vrije loop laten. Daarnaast kunnen alle benodigde werkmaterialen ook netjes opgeslagen worden waardoor je niet meer weg te slaan zult zijn van je werkplek.

Tuinhuis aanbieding tips

Een goedkoop tuinhuisje gaat bij ons niet ten koste van de kwaliteit. Hierdoor is de levensduur lang. Mocht je de levensduur willen rekken dan zijn er meerdere mogelijkheden. De eerste optie is om funderingsbalken mee te bestellen. Door de funderingsbalken maakt de eerste wandlaag geen contact met de vloer. Het hout zal dan minimaal worden aangetast.

De tweede optie is het impregneren van een goedkoop tuinhuis. Het impregneren wordt door ons worden uitgevoerd onder hoge druk. Hierdoor is je hout optimaal beschermd tegen weersinvloeden, schimmels en rotting. Let wel op, impregneren is geen eindbehandeling van het hout. Een beits of lak is dit wel. Je kunt het hout na de montage in een beits of lak zetten. We garanderen daarmee dat de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Naast de verlengde levensduur kun je hiermee zorgen voor een andere uitstraling.