Tuinkantoor

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Productsoort
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Productsoort

Tuinkantoor kopen

Bestel jouw tuinkantoor direct online bij ons! Tuinkantoren zijn enorm populair vanwege de praktische functie en de relatief lage kosten. Ons aanbod bestaat uit kant en klare bouwpakketten welke je super eenvoudig in elkaar kunt zetten. Alle modellen worden compleet geleverd inclusief ramen en deuren. Alle optionele producten vind je bij het product zelf. Je kunt hem helemaal naar wens samenstellen, kies de gewenste dakbedekking en behandeling van het hout.

Ons aanbod is erg divers, zo vind je moderne maar ook klassiek vormgegeven verblijven. Een tuinkantoor is de ideale oplossing wanneer je dicht bij huis een plek nodig hebt om te werken zonder afgeleid worden. Zorg ervoor dat de ondergrond hard, egaal en waterpas is. Hierop kun je direct beginnen met bouwen!

Tuinkantoor tips

De meeste tuinkantoren worden vervaardigd uit de beste kwaliteit Noord Europees Vuren hout. Wil je hem ook tijdens de winterperiode gebruiken? Kies dan voor een model met wat dikkere wanden. Vuren hout is perfect voor het gebruik van dit soort verblijven. Wel moet je Vuren hout behandelen omdat het niet onbehandeld te gebruiken is. Je kunt hem fabrieksmatig door ons laten impregneren of al in een grondlaag laten spuiten. Als je hiervoor kiest worden alle onderdelen rondom behandeld, hiermee is het hout optimaal beschermd tegen rotting, schimmels en insecten.

Tenslotte kun je jouw tuinkantoor behandelen met een beits, lak of carefree protect. Dit zijn allemaal eindlagen welke ook nog beschermen tegen weersinvloeden en UV-straling. Het is mogelijk om het tuin kantoor in iedere kleur schilderen of beitsen.

Voordelen tuin kantoor als thuis kantoor

Een heerlijke werkplek in de tuin is toch vaak prettiger dan een werkplek op een zolderkamer. In een tuinkantoor word je niet zo snel afgeleid omdat alle huishoudelijke activiteiten zich binnenshuis afspelen en je hiervan dus bent afgezonderd. Door te kiezen voor een model met meerdere of grote ramen zorg je voor voldoende daglicht. Omdat je werk en privé wat meer gescheiden houdt dan wanneer je bijvoorbeeld aan de keukentafel werkt zal je merken dat je jouw werkzaamheden efficiënter kunt doen. Tenslotte is een tuinkantoor natuurlijke een prachtige toevoeging aan jouw tuin!

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je vragen over een van de producten? Vraag onze klantenservice dan om hulp. Onze productspecialisten denken graag met je mee en beantwoorden al je vragen.