Houten schuur

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Houten schuur kopen

Op zoek naar een houten schuur? Profiteer van de laagste prijs, hoogste kwaliteit en de allerbeste service bij BuitenKampioen. In ons assortiment vind je enorm veel modellen met ieder een unieke uitstraling. Van klein tot groot en van modern tot klassiek. Hierdoor vind je altijd het perfecte model voor jou. Op deze pagina vind je onze specifieke houten schuren. Vaak voldoet een klassieke blokhut of een tuinhuis ook aan jouw wensen, deze vind je op een andere pagina. Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem dan even contact op met ons. We zullen samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Een houten schuur is een constructie waarbij de functie van het opbergen van je spullen voorop staat. De meeste modellen zijn standaard voorzien van grote deuren zodat je gemakkelijk al je spullen naar binnen en buiten kunt verplaatsen. Sommige modellen zijn zelfs zo groot waarbij het mogelijk is om je auto binnen te parkeren. Kijk vooraf altijd even goed naar de afmetingen.

Houten schuur bouwpakket

Een houten schuur wordt bij ons als een compleet bouwpakket geleverd. De meeste bouwpakketten worden zelfs compleet kant en klaar bij jou thuisbezorgd. Hierbij zijn alle onderdelen al op maat gemaakt en kun je direct beginnen met het opbouwen van de constructie aan de hand van de uitgebreide handleiding.

Ook vind je in ons assortiment doe-het-zelf producten waarbij je alle ruwe materialen geleverd krijgt. Hierbij ontvang je ook een uitgebreide handleiding maar moet je zelf de onderdelen op maat zagen. Het voordeel hiervan is dat deze iets goedkoper zijn, het nadeel is dat je over het opbouwen wat langer doet. Afhankelijk van jouw budget, vaardigheden en tijd kun je een goede overwogen keuze maken. Onze productspecialisten adviseren je graag wanneer je vragen hebt.

Welke houten schuur?

De keuze is reuze. Allereerst raden wij het aan om te bepalen welke afmetingen gewenst zijn. Welke afmetingen heb je nodig om de houten schuur te kunnen plaatsen? En welke afmetingen heb je nodig om al je spullen op te bergen? Vraag jezelf ook af of het noodzakelijk is om daglicht te creëren door middel van ramen of deuren met glas.

Je hebt keuze uit verschillende stijlen. De uitstraling wordt voor een belangrijk deel bepaald door het type dak. Veel modellen hebben een traditioneel punt of zadeldak, dit geeft hem een klassieke en tijdloze uitstraling. Heeft een moderne uitstraling jouw voorkeur? Kies dan voor een plat dak of een schuin aflopend plat dak, ook wel een lessenaarsdak genoemd. Dit geeft de constructie een strakke uitstraling. Tenslotte hebben we modellen waarbij in het dak voor daglicht wordt gezorgd. Bekijk al onze modellen hierboven!

Goedkope houten schuur

Wij bieden onze houten schuren tegen de allerlaagste prijs aan. Daardoor vind je de producten haast nooit goedkoper dan bij ons. Mocht je een product onverhoopt toch goedkoper vinden, neem dan even contact met ons op! Onze lage prijs gaat niet ten koste van de service. Wij staan voor persoonlijke service, zowel voor als na de aanschaf van jouw goedkope schuur van hout. Hecht je waarde aan prijs maar vind je service ook erg belangrijk? Bestel dan online bij BuitenKampioen!