Groot tuinhuis

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Groot tuinhuis kopen

Ben je al enige tijd aan het oriënteren naar een groot tuinhuis? Maar weet je nog niet welke keuze je moet maken? Neem dan het assortiment van BuitenKampioen door en laat je adviseren door een van onze vakkundige collega’s. De redenen voor de aankoop van een tuinhuis groot zijn uiteenlopend. Wij hebben we een ruim assortiment met veel verschillende modellen. Voor ieder wat wils.

Verschillen zijn er in de prijs, de afmetingen en het soort dak van een groot tuinhuis. We bieden modellen met plat dak aan, maar ook met een lessenaars dak, een boog dak, een wolfskap dak of een zadeldak. De laatstgenoemde is het meest gekozen soort dak. Hierboven vind je een overzicht van alle grote tuinhuizen.

Grote tuinhuizen om in te wonen

Eén van de meest voorkomende redenen om een groot tuinhuis of luxe tuinhuis te kopen is om erin te wonen. We zien vaak dat mensen het daadwerkelijk als huis of bijwoning willen gaan gebruiken. Dit is erg goed mogelijk. Houd er wel rekening mee dat je hoogstwaarschijnlijk toestemming en vergunningen nodig hebt. Grote tuinhuizen worden standaard geleverd inclusief een vaste kamerindeling. Deze wordt aangegeven op de productafbeeldingen. Mocht je willen afwijken van deze indeling omdat hij niet voldoet aan je wensen, neem dan contact met een van onze collega’s op en vraag naar de mogelijkheden. Vaak is dit wel te realiseren, maar er moeten wél voldoende draagwanden zijn zodat de constructie voldoet aan de bouweisen.

Dé ideale vakantiewoning

Een andere reden voor mensen is om een groot tuinhuis te gebruiken als vakantiewoning. Het principe is hetzelfde alleen zullen mensen hier minder dagen in het jaar verblijven. Ze kunnen ervoor kiezen om hem te verhuren op de momenten wanneer ze er zelf niet zijn.

Tuinhuis groot modellen

We hebben een uitgebreid assortiment met veel verschillende soorten grote tuinhuizen. Elk model heeft iets unieks. Er kan per product verschil zijn in de prijs, het formaat, het materiaal, het dak, de houtbehandeling en de overige optionele producten. Hierdoor is de kans aannemelijk dat je vindt wat je zoekt.

Mocht je hem willen gebruiken als woning, dan raden we het aan om goed naar de houtdikte te kijken. Over het algemeen beschermen constructies vanaf 70 mm houtdikte je behoorlijk tegen de kou. Mocht dit niet voldoende voor je zijn, dan kun je altijd isolatie overwegen. Vloer- of dakisolatie is volgens ons de beste manier om je grote tuinhuis te isoleren. Deze isolatie kun je het netst en het snelst wegwerken.

Groot tuinhuis tips

Behandel je tuinhuis groot! Je kunt hem behandelen met een kleur. Ze zijn zowel geïmpregneerd als gespoten leverbaar. Daarnaast is het handig om funderingsbalken direct mee te bestellen. Hierdoor zweeft de constructie en ben je beter beschermd tegen houtaantastende invloeden. Mocht er standaard nog geen vloer of dakbedekking meegeleverd worden, dan raden we het sterk aan om hiervoor te kiezen. Bij enkele modellen is het mogelijk om een aanbouw of zijluifel toe te voegen. In een aanbouw kun je spullen opslaan en onder je zijluifel kun je bijvoorbeeld je hout droog bewaren.