Tuinhuis zadeldak

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis zadeldak kopen

Ben jij op zoek naar een tuinhuis met zadeldak? Dit doe je het voordeligst online bij BuitenKampioen! Zo’n model is te herkennen aan het welbekende punten dak. Bij BuitenKampioen bieden wij een ruim assortiment aan van tuinhuizen met zadeldak. Dit type dak zorgt voor een luxe uitstraling en is zeer praktisch om je dak watervrij te houden. Bekijk bovenstaande overzicht om alle beschikbare modellen te bezichtigen. Bij de producten zelf kun je optionele producten toevoegen om hem helemaal naar wens samen te stellen.

Welk zadeldak tuinhuis kies jij?

Een tuinhuis met zadeldak is traditioneel en toch enorm populair, dit komt vooral door de tijdloze uitstraling. Bij BuitenKampioen bieden wij deze modellen in allerlei verschillende kleuren en afmetingen. Je kunt kiezen uit een model met een luifel wat doorloopt of een standaard luifel. Een zadeldak kan ook gecombineerd worden in de vorm van een garage of een model met overkapping. Met deze verschillende mogelijkheden kunnen wij jou vrijwel altijd voorzien van een model dat perfect past in jouw tuin!

Praktische functie tuinhuis met zadeldak

Een tuinhuis zadeldak kan gebruikt worden op verschillende manieren. Een veelvoorkomende manier van gebruiken is als opslagplaats. Deze opslagplaats is ideaal om bijvoorbeeld tuinmeubilair, gereedschap en ander werktuig zoals een grasmaaier in op te slaan. De hoogte die wordt gecreëerd door dit type dak geeft je nog extra opbergruimte in de top van het dak. Dit is ideaal wanneer je werk- en beweegruimte in het tuinhuis wilt behouden.

Advies nodig?

Bij BuitenKampioen snappen wij heel goed dat het aanschaffen van een tuinhuis geen dagelijkse kost is. Om deze reden staan onze productspecialisten voor je klaar om jou van het beste advies te voorzien! Neem gerust contact met ons op.