Douglas tuinhuis

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Douglas tuinhuis kopen

Ben je zoekend naar een douglas tuinhuis? Profiteer van de voordelen van het online bestellen bij BuitenKampioen. Bij ons vind je hoge kwaliteit producten die tegen een lage prijs worden aangeboden. Sterker nog, de laagste prijs! Naast de beste prijs voorzien wij je van het beste advies en uitgebreide persoonlijke service. Dus wanneer je vragen hebt, laat het ons weten. We helpen je graag verder.

Een douglas tuinhuis is dé absolute trend van dit moment. Dat heeft meerdere redenen. Allereerst heeft deze houtsoort van nature een robuust karakter die perfect te combineren is met vrijwel ieder huis of in iedere tuin. Daarnaast is deze houtsoort enorm duurzaam. Lees hieronder onze handige tips om te zorgen voor een lange levensduur.

Tuinhuis douglas hout tips

Hierboven vind je een uitgebreid overzicht waarin je het perfecte douglas tuinhuis vindt. Het voordeel van douglas als houtsoort is dat je het onbehandeld kunt gebruiken. Wel is het belangrijk dat het hout niet rechtstreeks met de grond is verbonden. Zet de palen van de constructie nooit in de grond. Zo voorkom je optrekkend vocht en uiteindelijk schimmels en rotting. Een eigenschap van deze duurzame houtsoort is dat het zal gaan vergrijzen na verloop van tijd. Dit gebeurt door weersinvloeden, voornamelijk door het uv-licht van de zon. Het vergrijzen kun je tegengaan door hem transparant te laten spuiten. Zo behoud je de natuurlijke, oorspronkelijke kleur!

Ondanks dat je hem onbehandeld kunt laten is jouw tuinhuis douglas hout nog beter beschermd tegen schimmels en rotting als je hem impregneert. Impregneren is een chemische behandeling die protectie biedt tegen veel voorkomende schimmels en rottende processen. Impregneren kan in sommige gevallen in een kleur. Deze kleur zal niet dekkend zijn maar zorgen voor een gloed. Wil je meer advies of heb je vragen over een specifiek product? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. We helpen je graag verder!

Douglas tuinhuis op maat

Hierboven vind je alle standaard door ons samengestelde modellen. Als je niet kunt vinden wat je zoekt kun je kiezen voor een douglas tuinhuis op maat. Er zijn mogelijkheden om bestaande modellen aan te passen of te kiezen voor compleet op maat gemaakte modellen. Geef aan wat je wensen zijn en wij zullen samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Uit ervaring is gebleken dat we vrijwel alles op maat voor je kunnen maken.

Douglas tuinhuis goedkoop

Wij hanteren enorm scherpe online prijzen! Om ervoor te zorgen dat je nooit te veel betaald hebben we ook een laagste prijsgarantie. We vinden het belangrijk dat je niet onnodig te veel betaald maar ook uitgebreide en persoonlijke service ontvangt. Wacht niet met het stellen van je vragen en stel ze direct aan onze vakkundige klantenservice.