Houten chalet

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Houten chalet kopen

Zoek jij een houten chalet? Deze bestel je tegenwoordig gewoon online bij BuitenKampioen. Wij hebben het grootste online assortiment. Alle producten worden aangeboden tegen de scherpste prijs. We begrijpen dat het kopen van een houten chalet geen dagelijkse bezigheid voor je is. Daarom snappen we dat je vragen hebt. Stel je vraag aan een van onze productspecialisten, we vinden het leuk als je contact opneemt.

Je kunt een houten chalet gebruiken op verschillende manieren. Zo kun je hem gebruiken als woning, om er zelf in te wonen of voor de verhuur. Om je te verzekeren van langdurig woongenot hebben onze chalets een lange levensduur. We maken enkel gebruik van duurzaam hout en luxe onderdelen. Voor de duurzaamheid is het belangrijk om het hout te behandelen. Je kunt de chalet van hout impregneren. Het impregneren beschermt het hout tegen rotting en andere vormen van aantasting. Daarnaast verleng je de duurzaamheid door hem te verven, lakken of te beitsen. Een dubbele behandeling is het beste, door hem te impregneren én een eindlaag aan te brengen.

Houten chalet als woning

Steeds meer mensen gebruiken een houten chalet als woning. Ze worden veel gebruikt als vakantiewoning, mantelzorgwoning of als een extra bijgebouw. Afhankelijk van jouw wensen kun je het formaat bepalen. In ons assortiment vind je veel verschillende afmetingen. Wanneer je de gewenste afmetingen niet kunt vinden kun je een maatwerk aanvraag indienen. Er zijn mogelijkheden om bestaande houten chalets aan te passen of een compleet nieuw ontwerp te maken op basis van jouw wensen.

Meestal is er vooraf al een standaard kamerindeling bepaald. Als deze niet ideaal is voor jou begrijpen we dat, vraag naar de mogelijkheden om de kamerindeling aan te passen. Geef aan wat je wensen zijn en wij proberen je te helpen. Bij het aanpassen van de kamerindeling letten we vooral op de stabiliteit van de constructie. Let ook op de hoeveelheid daglicht, voldoende daglicht is belangrijk. De meeste van onze houten chalets zijn standaard voorzien van veel ramen en deuren.

Binnen én buiten genieten

Onze chalets zijn uitermate geschikt om binnen in te verblijven. Daarnaast bieden veel producten ook de mogelijkheid om overdekt buiten te verblijven. Bij veel producten is er standaard al een overdekt terras gecreëerd waar je in de lente en zomer, maar ook zeker in de koudere maanden kunt genieten van het buitenleven.

Hoogste kwaliteit chalets

De kwaliteit van onze chalets staat voorop. Wij leveren enkel producten van de hoogste kwaliteit. Om er lang van te kunnen genieten is het belangrijk dat hij lang meegaat en mooi blijft. Om hiervoor te zorgen maken we enkel gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen. Het hout is het belangrijkste. We kiezen altijd een houtdikte die past bij de constructie. Zo ben je verzekerd van een stoere uitstraling, stevige constructie en betaal je niet onnodig een te hoge prijs.

Wel is het belangrijk om het hout van je houten chalet te behandelen. De meeste mensen kiezen ervoor om het hout impregneren. Dit kun je door ons laten doen of zelf doen. Het impregneren beschermt het hout tegen weersinvloeden maar ook tegen schimmels en rotting. Als je jouw houten chalet een compleet andere uitstraling wilt geven kun je hem beitsen of schilderen. Alle kleuren zijn mogelijk, welke kleur heeft jouw voorkeur? Een beits, verf of lak voorkomt ook aantasting van het hout.