Blokhut

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Blokhut kopen

Wil jij een blokhut kopen? Bestel hem online bij BuitenKampioen. Wij leveren de hoogste kwaliteit blokhutten en verlenen de beste service. Bij ons vind je een groot assortiment tegen de allerlaagste prijs. In ons assortiment vind je modellen en veel afmetingen, van klein tot groot en van klassiek tot modern. Zo vind je altijd een model dat past qua formaat en stijl. Welk model past het beste bij jouw tuin en woning? De meeste modellen zijn gemaakt van hoge kwaliteit vurenhout. Deze houtsoort leent zich perfect voor de stapel bouw van een blokhut.

Gebruik onze filters om het perfecte model te vinden. Omdat je niet iedere dag een blokhut koopt zul je waarschijnlijk vragen hebben, dat begrijpen we. Stel deze vragen aan ons en neem contact op. Onze productspecialisten helpen je graag verder.

Welke blokhut kies jij

In onze ruime assortiment vind je enorm veel modellen. We hebben klassieke modellen maar ook modellen met een moderne uitstraling. Een klassieke blokhut heeft meestal een punt dak, meerhoekig dak, piramide dak, schilddak of een wolfskap. Deze soort daken zorgen voor een traditioneel karakter. Houd je van een moderne of strakke uitstraling? Kies dan voor een model met een plat dak of lessenaarsdak. Een lessenaarsdak lijkt op een plat dak maar hierbij bestaat het dak uit één vlak dat schuin afloopt in plaats van waterpas ligt. Deze soort daken geven de blokhut een moderne en ruimtelijke uitstraling. Welke heeft jouw voorkeur?

Doordat je enorm veel afmetingen vindt in ons assortiment is de kans groot de je een perfect passend model vindt. Lukt dit niet? Neem dan contact met ons op of doe een maatwerk aanvraag. Vertel ons wat je wensen zijn en wij zullen met je meekijken naar de mogelijkheden.

Tips blokhut kopen tuin

Waar moet je op letten als je een blokhut kopen gaat? Allereerst zijn de afmetingen van belang, welke ruimte heb je en welke afmetingen zouden geschikt zijn. Kijk ook of de binnenruimte groot genoeg is om je spullen in op te bergen. Ten tweede is het voordat je hem gaat opbouwen belangrijk dat de ondergrond geschikt is. Deze moet namelijk hard, egaal en waterpas zijn. Dit geldt voor de complete ondergrond waarop hij geplaatst wordt. Een goede ondergrond zorgt voor een stabiele constructie en hierdoor kun je sneller opbouwen.

Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat je blokhut lang mee zal gaan. Dit doe je door hem te behandelen, dit voorkomt rotting. Enkele modellen zijn standaard al geïmpregneerd, als dat niet het geval is adviseren wij om hem alsnog impregneren. Dit kun je zelf of door ons laten doen. Je kunt het hout ook behandelen door hem te verven of te beitsen. Hiermee bescherm je het tegen weersinvloeden.

Geef hem een andere kleur

Je kunt je blokhut een andere kleur geven. Hiermee geef je hem een unieke uitstraling. Met een volledig dekkende verf of een dichte beits zal de uitstraling helemaal anders worden. Wil je de houtlook behouden? Kies dan voor een transparante behandeling of voor een minder dekkende beits. Je kunt alle elementen in dezelfde kleur maken of juist ervoor kiezen om diverse elementen verschillende kleuren te geven.

Welke uitstraling je de blokhut ook wil geven, het is noodzakelijk om hem te behandelen. Zo verhoog je de duurzaamheid en kun je er lang van blijven genieten. Impregneer het hout, dit is chemische behandeling en voorkomt rotting en schimmels. Impregneren kun je doen in verschillende kleuren. Deze impregnatie-kleur zal slechts als een gloed zichtbaar zijn. Naast impregneren adviseren wij om een eindlaag aan te brengen in de vorm van een beits of verf.

Persoonlijk en deskundig advies

Naast de hoogstaande kwaliteit van onze producten vinden we onze klantenservice erg belangrijk. De meeste mensen kopen niet dagelijks een blokhut of houten chalet. Daarom begrijpen we dat je vragen zult hebben. Heb je vragen over onze producten of heb je een specifieke wens? Al deze vragen kun je stellen aan onze productspecialisten, we helpen je graag verder.