Houten carport

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Houten carport kopen

Wil je een houten carport kopen? Dit doe je tegen gegarandeerd de laagste prijs online bij BuitenKampioen. Je hebt keuze uit vrijstaande of aanbouw houten carports. Een carport biedt de mogelijkheid om je auto droog te parkeren. Daarnaast zijn er een aantal andere praktische voordelen. Er zijn modellen met alleen een overdekte parkeerplaats maar er zijn ook modellen waarbij een garage of schuur standaard is inbegrepen. Ideaal om je fiets droog te zetten of andere spullen op te bergen.

Check de afmetingen altijd goed, zo weet je zeker dat je zonder problemen je auto kunt parkeren en gemakkelijk kunt in- en uitstappen. De meeste modellen heb een plat dak, dit geeft ze een tijdloze uitstraling en maakt ze passend bij ieder soort huis. Hierboven vind je een overzicht van alle beschikbare modellen. Welke heeft jouw voorkeur?

Houten carport aan huis

Naast vrijstaande modellen zijn er ook houten carports aan huis leverbaar. Dit zijn aanbouw carports die je tegen je huis aan kunt bouwen, ideaal wanneer je niet zoveel ruimte hebt. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor deze optie. Je zorgt voor één geheel. Hout kan gecombineerd worden met iedere stijl woning. Zorg jij ervoor dat de deur van het huis ook onder het overdekte deel komt? Dan kun je altijd droog in en uit je auto stappen.

Douglas carport

Er wordt de laatste jaren het meest gekozen voor een douglas carport. Douglas hout heeft een moderne, stoere uitstraling die past bij vrijwel ieder huis. Deze houtsoort is enorm duurzaam, daarom kun je er lang van blijven genieten. Bij een douglas carport is het niet per se noodzakelijk om hem te behandelen. Het hout is van nature sterk en erg duurzaam. Om de duurzaamheid te verlengen of hem een andere uitstraling te geven kun je dit wel doen. Als je het douglas hout niet behandelt, zal deze na verloop van tijd vergrijzen.

Grenen en vuren carports

Naast douglas carports vind je in ons assortiment ook grenen en vuren carports. Grenenhout is afkomstig van de grove den en is iets taaier dan het van de fijnspar afkomstige vurenhout. Vurenhout komt uit Noord-Scandinavië en heeft een wat fijnere structuur dan het grenenhout. Beide soorten zijn zeer geschikt voor jouw carport, het is een kwestie van smaak.

Carport met schuur, garage of berging

Zoek je naast een overdekte plek voor je auto een schuur, garage of berging? Kies dan voor een model met daarbij een afgesloten deel. Deze kun je gebruiken als schuur, garage of berging. De afgesloten ruimte kun je gebruiken op diverse manieren, van het stallen van je fiets tot het opbergen van je gereedschap. Heb je hulp nodig bij het vinden van de perfecte houten carport? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.