Tuinkamer kopen

Zoek jij een tuinkamer? Dan hebben wij hierboven onze modellen voor je weergegeven. Deze constructies zijn een soort combinatie tussen een overkapping en een serre. Ze zijn modulair uit te breiden, zowel met open gedeeltes, glazen wanden en houten wanden. Daarnaast zijn ze in allerlei kleuren en stijlen leverbaar. Neem dus snel een kijkje in ons overzicht hierboven.

Voordelige tuinkamer samenstellen

Bij BuitenKampioen bestel je hoge kwaliteit tuinkamers tegen de voordeligste prijs. Wij garanderen jou de laagste prijs van Nederland en België. Elk model wordt op maat geleverd. Bij de productpagina’s kun je opties toevoegen waarmee je jouw product samenstelt. Zo zorg je er altijd voor dat de tuinkamer voldoet aan al jouw wensen. Er zijn moderne of klassieke stijlen te vinden. Je kunt ook doormiddel van spuiten of impregneren de kleur van jouw product bepalen. Daarnaast zorgt dit voor een betere duurzaamheid van het product. Alle benodigde informatie vind je op de productpagina’s. Stel nu jouw favoriete combinatie samen vanuit een van onze basisconstructies!

Houten tuinkamer

Een houten tuinkamer staat in tegenstelling tot bijvoorbeeld een serre los van jouw huis. Het is een apart gedeelte wat je in jouw tuin plaatst. Met een tuinkamer kun je het hele jaar door genieten van de buitenlucht. Het is namelijk een afgesloten ruimte die je beschermt tegen weersinvloeden. Doormiddel van de glazen wanden kun je er in de zomer voor kiezen om het open te laten. In de winter kun je er juist voor kiezen om het af te sluiten. Je kunt een heater of haard plaatsen in jouw tuinkamer om de temperatuur lekker warm te houden op koude dagen.

Als je kiest voor een van onze houten tuinkamers heb je veel verschillende mogelijkheden. Het kan best lastig zijn om een goede keuze te maken. Heb je advies nodig bij het kiezen of samenstellen van jouw tuinkamer? Laat het ons dan weten en neem contact op. Wij helpen je graag!