Tuinhuis modern

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis modern kopen

Op zoek naar een tuinhuis modern? Bekijk dan onze ruime online collectie. Wij verlenen de beste service en bieden alle producten tegen een super scherpe prijs aan. Houd je niet van een klassiek model maar ben je juist op zoek naar een meer strak en modern model? Alle bovenstaande moderne tuinhuizen zijn speciaal ontworpen voor mensen met deze wens. Je kunt onze filters gebruiken om sneller tot het perfecte model te komen. Mocht je toch niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, ook als je een andere vraag hebt.

In onze collectie vind je allerlei modellen. Je vindt ze met of zonder luifel, met een enkele deur of juist een dubbele. Als je aan het zoeken bent is het goed om te weten welke afmetingen voor jou geschikt zijn. Kijk naar je tuin maar ook naar waarvoor je het tuinhuis modern wilt gebruiken.

Moderne tuinhuizen van hout

Wanneer is een tuinhuis modern? Dat blijft een persoonlijke mening. Tijdens het selecteren van onze moderne tuinhuizen hebben we vooral gekeken naar het soort dak, deuren en ramen. Klassieke modellen hebben vaak een traditioneel punt dak of zadeldak. Meer moderne constructies hebben vaker een plat dak of een lessenaarsdak. Ook hebben deze constructies vaak grotere raampartijen die zorgen voor een aangename hoeveelheid lichtinval.

Ook zien we de laatste tijd steeds meer modellen met een veranda of luifel. Hiermee creëer je een overdekt en comfortabel terras waar je zowel in de zomer als in de winter kunt verblijven. Ook kun je deze overdekte ruimte gebruiken om spullen droog te zetten, denk aan je fiets of hout om te stoken. Deze moderne tuinhuizen met veranda zijn vaak de ideale combinatie tussen comfort en functionaliteit.

Modern tuinhuis zelf opbouwen

De meeste van onze producten worden geleverd als een kant en klaar bouwpakket. Kant en klaar wil zeggen dat alle onderdelen al op maat worden geleverd. Zo kun je het tuinhuis modern direct gaan opbouwen aan de hand van de uitgebreide handleiding. Ook vind je in onze collectie doe-het-zelf producten, deze herken je aan de letters ‘DHZ’. Hierbij worden alle benodigde materialen geleverd maar moet je deze zelf op maat maken. Wij raden deze doe-het-zelf producten aan wanneer je enige ervaring hebt.

Lange levensduur tuinhuis modern

Je wilt natuurlijk een lange tijd genieten van het moderne tuinhuis. Als eerste is het belangrijk dat de wanden van de constructie niet in contact staan met de grond. Dit voorkom je door een egale, harde en waterpas ondergrond aan te leggen en het tuinhuis modern op funderingsbalken te bouwen. Daarnaast dien je het Vurenhout te behandelen, denk aan impregneren en/of een verf of beits. Hiermee voorkom je aantasting van het hout. Tenslotte is een waterdichte dakbedekking van belang. Heb je vragen over de juiste behandeling van een modern tuinhuis? Stel deze vragen aan ons, we helpen je met alle plezier verder!