Klein tuinhuisje

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Klein tuinhuis kopen

Ben je op zoek naar een klein tuinhuis voor in je tuin? Deze kun je eenvoudig en voordelig online kopen bij BuitenKampioen. Wij hebben het grootste online assortiment kleine tuinhuisjes. Onze tuinhuisjes zijn perfect geschikt om extra opslagruimte of een werkplek te creëren. De extra opslagruimte kun je gebruiken om je fietsen, gereedschap en andere spullen in op te bergen. Om een lange levensduur te kunnen garanderen adviseren we om je kleine houten tuinhuisje te behandelen. Zo blijft het hout mooi en beschermd tegen weersinvloeden en rotting. Je kunt het hout door ons laten behandelen of dit zelf doen.

Onze kleine tuinhuizen zijn eenvoudig en snel op te bouwen. Met de handleiding en een beetje hulp zijn de meeste tuinhuisjes binnen één dag op te bouwen. De ondergrond waarop het tuinhuisje geplaatst wordt is belangrijk. Deze dient hard, egaal en waterpas te zijn. Een goede ondergrond zorgt ervoor dat je sneller kunt opbouwen en bevordert de stabiliteit van de constructie.

Een klein tuinhuisje naar eigen wens

In ons assortiment vind je diverse kleine tuinhuisjes. Naast de afmetingen verschillen ze in het model, het soort dak en het hout. Welke stijl je ook wenst, je vindt altijd een passende oplossing. We hebben veel klassieke tuinhuisjes met een punt dak, ook wel zadeldak genoemd. Daarnaast hebben we ook moderne, landelijke en meer tijdloze modellen. Moderne tuinhuisjes hebben vaak een plat dak.

De eigenschappen van het kleine tuinhuisje vind je bij het product zelf. Hier worden de belangrijkste eigenschappen beschreven. Ook vind je hier alle mogelijkheden om je tuinhuisje naar eigens wens samen te stellen. Je kunt je tuinhuisje uitbreiden met optionele producten. Voorbeelden hiervan zijn de behandeling van het hout, het soort dakbedekking, de funderingsbalken, een dakgoot en andere producten waarmee je jouw ideale tuinhuisje kunt samenstellen.

Extra opbergruimte met klein tuinhuisje

De meeste mensen kopen een klein tuinhuisje om extra opbergruimte te creëren. Deze opbergruimte wordt vaak gebruikt om fietsen, gereedschap, apparaten, tuinmeubelen en andere spullen op te slaan. Door het tuinhuis als opbergruimte te gebruiken behoud je ruimte in je huis.

Ook kun je een klein tuinhuisje anders gebruiken. Zo kun je hem gebruiken als plek om te klussen of als kantoor. De binnenkant van het huisje kun je volledig zelf inrichten. Wanneer je kiest om hem te gebruiken als klusplek of kantoor adviseren wij om voldoende daglicht te creëren.

Hoogwaardige kwaliteit hout

Wij gebruiken enkel hoogwaardige kwaliteit hout voor het produceren van onze kleine tuinhuisjes. De meeste modellen worden gemaakt van Noord-Scandinavisch Vurenhout. Deze stevige houtsoort werkt minimaal en kun je goed behandelen. Het is noodzakelijk om Vurenhout te behandelen. Je kunt het hout behandelen door het te impregneren of te voorzien van een eindlaag.

Impregneren is een chemische behandeling waarmee schimmels, rotting en dergelijke tegen worden gegaan. Een eindlaag, bijvoorbeeld een beits of lak beschermt het hout ook. Het is niet noodzakelijk om hem te laten impregneren én een eindlaag aan te brengen, wel is het hout dan nóg beter beschermd. Ook kun je kiezen voor een klein tuinhuis van douglas hout. Deze robuuste houtsoort vergrijst na verloop van tijd en is enorm populair.