Overkapping

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Overkapping kopen

Ben je van plan een overkapping te kopen? Dit doe je gewoon online bij BuitenKampioen. De voordelen van online een overkapping kopen zijn groot bij ons. Zo heb je enorm veel keuze uit hoge kwaliteit producten die je kunt bestellen voor de laagste prijs. Ook kun je bij ons terecht voor al je vragen, persoonlijke service vinden we enorm belangrijk.

In ons assortiment vind je veel verschillende overkappingen. Ze verschillen in afmetingen, het soort dak en vooral qua uitstraling. Ze worden allemaal gemaakt van duurzaam hout en we maken enkel gebruik van hoogstaande materialen. Hierdoor zal je langdurig genieten van je aankoop. Gebruik onze handige filters om het perfecte model te vinden. Heb je vragen tijdens je zoektocht of over de producten zelf? Wacht niet en stel je vraag aan onze specialisten. Wij helpen je graag verder.

Overkapping tuin

Maak van je tuin een comfortabele plek waar je zowel in de zomer als in de winter kunt verblijven. Met een tuinoverkapping kan dit! In de zomer geniet je overdag van een schaduwrijke plek zodat je de echte hitte kunt ontlopen. Tijdens de avonduren van een zomerdag kun je lang buiten blijven omdat je de temperatuur onder de overkapping tuin makkelijk kunt bepalen. Ook tijdens de winter wanneer de temperaturen dalen kun je naar buiten. Een sfeervolle aankleding en aangename temperatuur zijn hiervoor belangrijk. Plaats een warmtebron zoals een haard of heaters.

Als je een grote tuin hebt ben je waarschijnlijk iets minder gebonden aan de afmetingen dan wanneer je een kleine tuin hebt. Om het perfecte model te vinden is het goed om te weten welke afmetingen je wenst. Door het ruime aanbod verwachten we dat je altijd een geschikt model kunt vinden. Ook als je een douglas overkapping zoekt. Vind je niet wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, we kijken graag even mee naar je situatie!

Welke tuinoverkapping

De ene tuinoverkapping is de andere niet. Ze verschillen enorm in uitstraling en functionaliteit. De uitstraling wordt grotendeels bepaald door het type dak. Het type dak geeft een uniek karakter aan de constructie. Kies je voor een moderne constructie? Bijvoorbeeld een overkapping plat dak of met een lessenaars dak? Of kies je voor een klassiekere constructie met bijvoorbeeld een punt dak, wolfskap of een kapschuur.

Wens je een helemaal open tuinoverkapping of ben je op zoek naar een model met ook dichte wanden? Hiermee bepaal je jouw privacy en word je beschermd tegen weersinvloeden zoals de wind. Ook zijn er constructies met een afgesloten deel welke je kunt gebruiken voor opslag of op een andere manier. Ook vind je in ons assortiment jouw perfecte prieel of houten carport.

Inspiratie opdoen? Bekijk de overkappingen van Hillhout

Persoonlijke service bij je overkapping

Een overkapping kopen doen de meeste mensen niet vaak. Voor veel mensen is het een investering waar men lang van wil genieten. Tijdens je zoektocht naar de perfecte overkapping maar ook nadat je de bestelling hebt geplaatst bieden we je de beste service aan. Stel al je vragen aan onze productspecialisten. We vinden het leuk om je verder te helpen en samen met jou het perfecte model te vinden. Persoonlijke service vinden we enorm belangrijk.