Levertijden

Wat zijn de levertijden?

Dat verschilt per product. Om die reden staan de levertijden weergegeven op de pagina’s van het product zelf. Onder het kopje ‘supersnelle levering’ staat een indicatie weergegeven.

Indien je ervoor kiest het hout te laten impregneren of spuiten, geldt mogelijk een langere levertijd, gezien dit soms op aanvraag gebeurd. Ook hierover kun je meer info vinden op de betreffende productpagina.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

Voor de grotere pakketten en pallets hebben we specialistische transporteurs. Zij maken gebruik van een vrachtwagen met kooiaap (meeneemheftruck). Omdat het in veel gevallen handig is dat er iemand aanwezig is op het leveradres – om aan te geven waar het pakket geplaatst moet worden bijvoorbeeld – wordt er eerst contact met je opgenomen. Je hoort dus na bestelling vanzelf meer over de leverdag, en je krijgt dan ook een indicatie van het tijdstip. Indien het levermoment niet uitkomt, kun je in overleg met de transporteur een oplossing vinden.

Brievenbuspakketten en kleine pakketjes worden geleverd via een pakketdienst. Deze worden indien voorradig zo spoedig mogelijk verzonden. In de meeste gevallen heb je de mogelijkheid tot het volgen van de bestelling via Track en Trace. Bij vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Leveren & bezorgen

Wat zijn de vrachtkosten?

Om de vrachtkosten zo nauwkeurig mogelijk te belasten, worden deze berekend op basis van grootte en gewicht. Op de productpagina’s is aangegeven welk bedrag aan transportkosten wordt gehanteerd.

Naar welke landen leveren jullie?

Wij leveren standaard in Nederland en België. De transportkosten en levertijden zijn voor beide landen gelijk. Daarnaast leveren we in overleg ook in andere landen, zoals Duitsland.

Waar wordt het pakket of de pallet neergezet?

Wij kunnen het pakket of de pallet overal plaatsen waar wij toegang hebben met de heftruck. Denk er wel aan dat een pallet/pakket in combinatie met het voertuigje zelf vrij groot is. Daarbij komt dat het pakket meestal ook nog eens ‘over dwars’ op de lepels wordt vervoerd. Dat betekent dat we niet zomaar overal kunnen lossen. Het is bijvoorbeeld onmogelijk om via de tuindeuren een grote pallet in de tuin te plaatsen.

Natuurlijk proberen we je altijd zo eenvoudig mogelijk te maken. We proberen daarom in samenspraak de beste locatie te kiezen, zodat je zo weinig mogelijk meters hoeft te maken met de afzonderlijke onderdelen.

Is het ook mogelijk mijn bestelling zelf af te halen?

Ja, dat is meestal wel mogelijk. Let echter wel op de volgende 2 punten:

  • Bij de grotere pakketten en pallets, zoals bij blokhutten of overkappingen, heb je een geschikt vervoersmiddel nodig. Vraag daarom altijd eerst naar een indicatie van de afmetingen en het gewicht van het te vervoeren pakket.
  • Vraag altijd naar de locatie waar het af te nemen product op voorraad is. Dit kan namelijk verschillen, we zijn niet alleen voorraadhoudend in Rijssen.

Meer weten over de levering?

Chatten

Indien online krijg je direct antwoord.

Start hier je live gesprek.

Bellen

Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30.

Bel ons op +31 548 547 914.

Mailen

We antwoorden binnen één werkdag.

Verstuur je bericht naar: [email protected]

Volg ook onze socials