Houten garage

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Houten garage kopen

Op zoek naar een houten garage waarin jij je auto of andere spullen veilig kunt stallen? Deze bestel je vandaag nog eenvoudig en snel op BuitenKampioen.nl. Met een ruim aanbod en de scherpste prijzen vind je altijd wel een houten garage die bij jou past. Zit je nog in een oriënterende fase en heb je hulp nodig? Laat je dan adviseren door een van onze productspecialisten. We snappen dat het geen gemakkelijke keuze is en staan je daarom graag bij met wat extra informatie.

De modellen verschillen in prijs, afmetingen en het soort dak. Echter zijn de modellen met plat dak of zadeldak wel de twee meest populaire soorten. Op deze pagina vind je onze specifieke houten garages. Doorgaans kiest men ook vaak voor een traditioneel tuinhuis of blokhut omdat deze veelal dezelfde wensen vervullen. Al onze tuinhuizen en blokhutten vind je op een aparte pagina.

Houten garage bouwpakket

De meeste blokhut garages van hout worden via een stapelbouw-constructie opgebouwd. Ben je een handig persoon en volg je de instructies stapsgewijs? Dan kun je dit eenvoudig zelf doen aan de hand van de meegeleverde opbouwhandleiding. Het is een kwestie van planken op de juiste volgorde in elkaar leggen, hoekverbindingen aantikken met een rubberen moker en de volgende laag kan er weer op worden gelegd. Besteed je het werk liever uit omdat je twijfelt of je dit wel kunt? Dan kun je je houten garage laten opbouwen door één handige bekende of door een van onze monteurs. Een perfect eindresultaat is gegarandeerd.

Opbergen in je houten garage

De meest gebruikte reden voor mensen om een houten garage met carport aan te schaffen is om er spullen in op te bergen en spullen droog te zetten. Meestal zijn dit kostbare spullen, denk aan auto’s, fietsen, (tuin)gereedschap of (tuin)meubelen. Deze spullen zijn doorgaans niet goed bestand tegen weersinvloeden. Wanneer je ze droog en beschut bewaart voorkom je dat het materiaal wordt aangetast en misschien wel kapotgaat.

Helemaal naar eigen wens

Je kunt veel optionele producten toevoegen aan je houten garage om hem naar eigen wens aan te passen. We geven onze klanten altijd het advies om funderingsbalken toe te voegen. Met funderingsbalken laat je de eerste wandlaag zweven en voorkom je aantasting van het hout. Dit in combinatie met een houtbehandeling garandeert een lange levensduur. Je kunt het hout vooraf door ons laten impregneren of spuiten en naderhand heb je de mogelijkheid om het zelf in een beits of lak te zetten. Een beits of lak is de eindbehandeling van het hout. Je houten garage is na dit proces beschermd tegen weersinvloeden, schimmels en rotting.

Om het dak te beschermen is dakbedekking nodig. We bieden meerdere soorten dakbedekking aan. Wanneer je een zadeldak hebt wordt er vaak gekozen voor dakshingles en bij een houten garage plat dak gebruikt men vaak EPDM-rubberfolie of standaard dakleer. Een zadeldak wordt vervolgens afgewerkt met een gootplank en dakgootset. Dit om het water geleidelijk aan op te vangen en af te voeren.