Kapschuur

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Kapschuur kopen

Wil je een hoge kwaliteit kapschuur overkapping kopen? Deze vind je bij ons. Bij ons is het online kopen van kapschuren eenvoudig en voordelig. We bieden jou het grootste en meest gevarieerde online aanbod aan tegen de laagste prijs. Naast de afmeting is er veel verschil tussen de modellen. Kies je voor een open constructie of juist voor dichte wanden? Ook kun je kiezen voor een compleet afgesloten deel.

Een kapschuur heeft een landelijke en stoere uitstraling. Je herkent ze aan het punt dak waarbij één zijde wat langer en lager doorloopt dan de andere zijde. Door dit type dak heb je meer hoogte aan de voorkant en iets minder hoogte aan de achterkant.

Kapschuren met karakter

Een kapschuur is een karakteristieke toevoeging aan iedere tuin. Door het hout te behandelen of zelfs een compleet andere kleur te geven bepaal je de uitstraling. Veel mensen kiezen voor zwarte wanden, dit geeft een mooi contrast en zorgt voor een luxe uitstraling. Ook kiezen veel mensen voor dakpannen als dakbedekking met een dakgoot, dit past bij het karakter van een kapschuur en is erg duurzaam. Kies jij voor een kapschuur douglas of vuren?

Er zijn veel mogelijkheden om hem compleet naar eigen wens samen te stellen. Je kunt hem gebruiken als een overdekt terras. Dan geniet je in de zomer van de schaduw en in de winter van de warmte. Je bepaalt zelf aan welke zijdes je wanden wenst. Zo voorkom je tocht en zorg je voor privacy. Ook kun je kiezen voor een open model zonder wanden, dit geeft een ruimtelijke uitstraling.

Wil je naast een overdekt terras graag extra opbergruimte? Kies dan ook voor een afgesloten deel. Hierin kun je opbergen wat je wilt, van je barbecue tot je fiets en van je grasmaaier tot al je gereedschap. Zo hoef je geen extra tuinhuis aan te schaffen, dit bespaart je kosten en is vaak mooier dan dat je kiest voor twee aparte constructies.

Bouwpakket kapschuur overkapping

De meeste van onze kapschuren worden geleverd als een compleet bouwpakket. Je kunt direct beginnen met het opbouwen doordat alle onderdelen al op maat worden geleverd. Wel is het enorm belangrijk dat je vooraf voor een goede ondergrond hebt gezorgd. De ondergrond moet hard, egaal en waterpas zijn. Bouwen op de juiste ondergrond zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Daarnaast kun je hierdoor ook sneller werken.

Naast de al op maat gemaakte bouwpakketten hebben we ook doe-het-zelf kapschuren. Deze herken je aan de letters ‘DHZ’ in de naam van het product. Bij doe-het-zelf modellen ontvang je alle nodige materialen die je vervolgens zelf op maat kunt maken. Je ontvangt hierbij een uitgebreide handleiding waarin precies aangegeven wordt wat je moet doen.

Lage prijzen, hoge service

Bij ons vind je het grootste online aanbod kapschuren voor de laagste prijs. Zo betaal je nooit te veel. De perfecte kapschuur overkapping kopen? Veel mensen hebben vragen tijdens de zoektocht. Wij helpen je graag tijdens deze zoektocht. Neem gerust contact op met een van onze productspecialisten. Vertel ons wat je wensen zijn, dan kijken we samen naar alle mogelijkheden.