Resultaat 1–18 van de 125 resultaten wordt getoond

Toon Filters

Grote kapschuur

Een grote kapschuur bestel je online bij BuitenKampioen. Wij bieden je een ruim en gevarieerd assortiment. Er zijn veel verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Hierdoor is er vrijwel altijd een passende oplossing voor jou! Neem een kijkje in het bovenstaande overzicht. Deze hebben wij alvast voor je samengesteld.

Mogelijkheden met een grote kapschuur

Een grote kapschuur geeft jouw tuin een stoere en landelijke uitstraling. Deze modellen herken je aan het punten dak waarbij één zijde wat langer doorloopt. Je kunt ervoor kiezen om de kapschuur helemaal open te laten of één of meerdere afgesloten delen toe te voegen. Het afgesloten deel kun je dan gebruiken als opslagplaats. Alle spullen kun je dan op één centrale plek opslaan. Je tuin blijft dan geordend en mooi. Het afgesloten gedeelte kun je ook gebruiken als zitplaats. Tijdens de koudere dagen kun je dan nog steeds heerlijk genieten van je aankoop.

In het open gedeelte kun je een heel mooi terras creëren. Hier kun je perfect gasten ontvangen. Je kunt dit helemaal naar eigen wens inrichten. Wat wij veel zien is dat dit wordt ingericht met een mooie lounge- en of tuin set. Hier kun je de zomerdag heerlijk verblijven. Een product als dit zal een echte eyecatcher in jouw tuin zijn.

Opbouwen kapschuur groot 

De meeste grote kapschuren worden als compleet bouwpakket geleverd. De onderdelen worden dan op maat geleverd. Hierdoor kun je met enige handigheid het product al snel zelf opbouwen. Let erop dat de kapschuur op een harde, egale en waterpasse ondergrond opgebouwd moet worden. Dit zorgt voor de benodigde stevigheid.

Onderhoud

Het is belangrijk om je grote kapschuur goed te onderhouden. Je wilt namelijk zo lang mogelijk genieten van een investering als deze. Door de overkapping goed te behandelen zorg je voor een betere duurzaamheid. Het is mogelijk om het product te laten impregneren. Dit is een chemische behandeling waarmee je het hout beschermt tegen schimmels en rotting. Deze behandeling kan in een bepaalde kleur gedaan worden, de kapschuur krijgt dan een lichte gloed met de gekozen kleur. Ondertussen behoudt het wel de natuurlijke houtuitstraling.

Wij begrijpen het als er vragen opduiken tijdens de zoektocht naar een grote kapschuur. Stel deze gerust aan een van onze productspecialisten. Wij staan je graag te woord!