Overkapping plat dak

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Overkapping plat dak kopen

Zoek jij een overkapping plat dak? Deze bestel je tegenwoordig gemakkelijk online en tegen de allerlaagste prijs bij BuitenKampioen. Wij bieden jou het grootste online aanbod aan, hierdoor vind je altijd de perfecte plat dak overkapping voor jou. Ze zijn een sfeermaker in iedere tuin, je zorgt voor gezelligheid en sfeer.

Allereerst in het belangrijk om te bepalen welke afmetingen je wenst. Waar ga je hem plaatsen en hoeveel ruimte heb je nodig voor je zitplek. Kun jij niet vinden wat je zoekt? Doe dan een maatwerk aanvraag. Er zijn mogelijkheden om sommige standaard modellen aan te passen of we kunnen compleet op basis van jouw wensen een overkapping plat dak op maat maken. Hierboven vind je een overzicht van al onze modellen, welke heeft jouw voorkeur?

Dé sfeermaker in jouw tuin

Een overkapping plat dak is de sfeermaker in je tuin, het maakt je tuin helemaal af. Het biedt je de mogelijkheid om gedurende het hele jaar te genieten van het buitenleven. Tijdens de warme en zonnige dagen in de zomer geniet van schaduw overdag. In de avond kun je buiten blijven zitten, ook wanneer het afkoelt. In de winter als het echt een stuk kouder wordt of regent kun je ook buiten genieten. Zorg dan voor extra warmte. Deze warmte kun je creëren door een haard, kachel of heaters te plaatsen.

Bouwpakket plat dak overkapping

De meeste van onze modellen worden geleverd als bouwpakket. Dit wil zeggen dat alle onderdelen al op maat zijn gemaakt zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met het opbouwen. Voordat je gaat opbouwen is het belangrijk dat je een goede ondergrond hebt. Bij een overkapping plat dak steunt de constructie meestal op palen, zorg ervoor dat je deze op de juiste wijze plaatst. Zo zorg je voor een stevige en veilige constructie. Doordat alle onderdelen al in de juiste afmetingen worden geleverd kun je direct beginnen met het opbouwen.

Naast de al compleet op maat gemaakte bouwpakketten vind je in ons assortiment doe-het-zelf modellen. Deze modellen hebben de letters ‘DHZ’ van ‘doe het zelf’ in de naam van het product. Hierbij ontvang je alle nodige materialen welke je vervolgens zelf op maat moet zagen. Je ontvangt een uitgebreide handleiding die stap voor stap uitlegt wat je moet doen. Deze modellen zijn vaak wat goedkoper, maar de opbouw neemt ook meer tijd in beslag.