Tuinhuis plat dak

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis plat dak kopen

Op zoek naar een tuinhuis plat dak voor in jouw tuin? Bestel deze tegen de beste prijs online bij BuitenKampioen. Naast het prijsvoordeel profiteer je van kwaliteitsproducten en de beste service. Onze productspecialisten staan voor je klaar. Dus stel je vragen en vertel ons wat je wensen zijn. We zijn bereikbaar via de chat, mail of telefoon. Er zijn veel verschillen tussen het ene tuinhuis plat dak en het andere. Hierboven vind je alle modellen met een plat of een lessenaarsdak. Een lessenaarsdak is een schuinaflopend plat dak. Vandaar dat we ook deze modellen hierboven in het overzicht laten zien. Mocht je toch zoekend zijn naar een volledig vlak en recht dak? Gebruik dan onze handige filters.

Praktisch plat dak tuinhuis

Veel mensen kiezen een tuinhuis plat dak om voor extra opbergruimte te zorgen. Deze opbergruimte kun je gebruiken voor al je tuingereedschap, barbecue, fietsen en andere spullen. Bedenk van tevoren goed welke spullen je wilt opbergen en hoe vaak je deze in en uit het tuinhuis plat dak gaat halen. Aan de hand hiervan kun je bepalen of je misschien een dubbele deur nodig hebt. Ook weet je dan zeker dat al je spullen in het huisje passen. De meeste modellen worden geleverd zonder indeling of met een standaard indeling. Dit vind je op de plattegrond bij het product. De binnenmaten zijn vanzelfsprekend kleiner dan de buitenmaten. Let ook op de maat van het platte dak, dit is meestal het breedste en diepste deel.

Sfeermaker tuinhuis plat dak

Naast de praktische functie die hierboven is beschreven, is een tuinhuis plat dak een sfeermaker in jouw tuin! Ze passen eigenlijk bij iedere woonstijl, ze hebben een tijdloze en vaak strakke uitstraling. Hierdoor zorg je voor een luxe, moderne tuin die jarenlang meekan. Wil je naast het opbergen van je spullen ook graag een overdekt terras? Kies dan voor een variant met overkapping. Zo ben je in de zomer beschermd tegen de hitte in de schaduw en in de winter tegen de kou en neerslag. Geniet het hele jaar door van het buitenleven.

Behandel je tuinhuis plat dak

Natuurlijk wil je dat jouw tuinhuis plat dak lang mooi blijft! Dat is geen enkel probleem, zorg ervoor dat je het hout op de juiste wijze behandelt en de wanden niet in contact laat komen met de grond. Als de wanden de grond raken, dan kan het vocht omhoogtrekken en zorgen voor schimmels en rotting. Dit voorkom je door funderingsbalken mee te bestellen, ook zal de constructie hiermee stabieler staan. Verder is het belangrijk dat je hem plaatst op een harde, egale en waterpas ondergrond.

Daarnaast adviseren wij om het hout te impregneren en ook te voorzien van een eindlaag. Impregneren is een chemische behandeling die rotting en schimmels voorkomt. Dit kun je zelf of door ons laten doen. Waar mogelijk doen wij dit onder hoge druk, zo trekt de beschermlaag nog beter in het hout. Voor de perfecte behandeling adviseren wij om hem ook een eindlaag te geven. Dit kan een beits maar ook een verf zijn. Je kunt kiezen voor iedere kleur of juist voor een transparante, kleurloze eindlaag. Heb je vragen? Laat het ons dan weten!