Resultaat 1–18 van de 34 resultaten wordt getoond

Toon Filters

Kapschuur douglas kopen

Bestel je kapschuur douglas voordelig bij BuitenKampioen. Naast de laagste prijs profiteer je van de beste service en hoge kwaliteit producten! De keuze is reuze, daarom vind je bij ons een groot online assortiment. Zo vind je altijd wel een geschikt model die perfect in jouw tuin en bij jouw huis past. Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt, vraag ons dan naar de mogelijkheden. We kunnen namelijk vrijwel iedere wens vervullen door middel van aanpassingen of compleet maatwerk. Ook voor andere vragen staan onze productspecialisten voor je klaar!

Een kapschuur douglas bestel je in allerlei afmetingen en stijlen. Hierboven vind je een overzicht van alle standaard modellen die je naar eigen wens kunt uitbreiden. Voorbeelden van uitbreidingen zijn wanden, dakbedekking, de kleur en nog veel meer. De uitbreidingsmogelijkheden verschillen per product. Kijk daarom altijd bij het product zelf om te zien wat de mogelijkheden zijn voor dat specifieke product.

Kapschuur douglas naar eigen wens

In onze overzicht hierboven vind je modellen met ieder een unieke uitstraling. De overeenkomst tussen al producten is het karakteristieke kapschuur dak. Een kapschuur dak is eigenlijk een asymmetrisch punt dak. Dat wil zeggen dat het ene dakvlak verder doorloopt dan het andere. Dit geeft de constructie een robuuste en landelijke uitstraling.

Verder kun je het uiterlijk van de douglas kapschuur veranderen door wanden of zelfs een afgesloten ruimte toe te voegen. Met wanden creëer je een beschut terras of parkeerruimte voor bijvoorbeeld je auto of caravan. Door een afgesloten ruimte te creëren onder je kapschuur douglas kun je spullen volledig afgesloten opbergen. Natuurlijk kun je deze ruimte ook gebruiken op een andere manier, bijvoorbeeld als extra leefruimte. Het is zelfs mogelijk om voor een volledig dichte constructie te kiezen. Door middel van deuren en ramen kun je zorgen voor voldoende lichtinval.

Douglas kapschuur tips

Waar moet je op letten als je een kapschuur douglas bestelt? Om ervoor te zorgen dat hij lang meegaat en mooi blijft kun je meerdere dingen doen. Zorg allereerst voor een goede ondergrond. De ondergrond moet waterpas, hard en egaal zijn. De zware constructie steunt op de palen die hierdoor niet weg kunnen zakken. Daarbij is het belangrijk dat de palen van je kapschuur douglas de grond niet raken. Hierdoor kan het vocht niet omhoogtrekken, dit voorkomt rotting en schimmels. Ook kun je kiezen voor impregneren om deze rotting en schimmels tegen te gaan.

In tegenstelling tot andere houtsoorten hoef je douglas niet per se te behandelen. De kleur van douglas zal in de loop van tijd vergrijzen. Hoe erg dit zal zijn, is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht en vocht dat het hout te verduren krijgt. Wel is het een goede opties om je kapschuur douglas te behandelen. Als je de natuurlijke kleur wilt behouden kun je kiezen voor een kleurloze behandeling. Wil je de kleur wel veranderen? Kies dan voor een beits of een lak!

Heb je meer of andere vragen over je douglas kapschuur? Stel deze aan een van onze vakmensen. We adviseren je graag over onze producten en denken met alle plezier met je mee. Neem contact op via de chat, mail of telefoon.