Kapschuur met berging

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Kapschuur met berging kopen

Bestel je kapschuur met berging bij ons! Bekijk hierboven alle prachtige kapschuren voorzien van berging. Ze zijn leverbaar in verschillende stijlen en enorm veel afmetingen. Hierdoor vind je altijd het perfecte model voor in jouw tuin. Met een kapschuur met berging zorg je voor sfeer in je tuin gecombineerd met praktisch gemak. De berging is ideaal voor het opbergen van spullen en tuingereedschap. Het overdekte deel kun je gebruiken als een sfeervolle lounge waar je het hele jaar door kunt verblijven met je familie en vrienden.

Kies voor het gemak van een bouwpakket. Hierbij worden alle onderdelen kant en klaar aangeleverd zodat jij het alleen nog maar hoeft te monteren. Met behulp van de handleiding waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd wordt het monteren van je kapschuur met berging super makkelijk.

Goedkope kapschuur met berging

In ons assortiment vind je hoge kwaliteitsproducten aangeboden tegen de laagste prijs. Hierdoor weet je zeker dat je nooit te veel betaald en zeker kunt zijn van de kwaliteit. Voor de productie van onze kapschuur met berging maken we enkel gebruik van de beste houtsoorten welke zorgvuldig worden geselecteerd. Doordat we gebruik maken van vaste productlijnen die volledig naar wens samen te stellen zijn kunnen we de prijs laag houden zonder dat we inleveren op kwaliteit. Hiermee zorgen we voor een mooi en duurzaam product voor een eerlijke prijs.

Heb je vragen tijdens je zoektocht naar het perfecte model en de juiste samenstelling? Vraag ons dan om hulp. Wij kunnen met je meedenken welk model het beste aansluit bij je wensen en aangeven welke optionele producten te overwegen zijn.

Kapschuur met berging, landelijk & robuust

Een kapschuur met berging is de absolute sfeermaker in iedere tuin. De dakvorm zorgt voor een landelijke en robuuste uitstraling. Daarnaast is deze dakvorm uiterst praktisch, door de schuinte wordt het water continu van het dak geleid. Het water kun je opvangen en afvoeren middels een dakgoot met afvoersets. Een ander voordeel van deze dakvorm is dat de doorloop-hoogte aan de voorzijde hoog is. De achterkant is vaak wat lager en zorgt voor extra sfeer en warmte in het lounge gedeelte.

De constructie van een kapschuur met berging bestaat altijd uit een basis zonder wanden. Door het toevoegen van wanden aan deze basis creëer je een berging of kun je het zitgedeelte gedeeltelijk afsluiten. Door de berging naadloos in de basisconstructie te verwerken zorg je voor een mooi aansluitend en robuust geheel, zo hoef je niet te kiezen voor twee aparte constructies.