Design tuinhuis

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Design tuinhuis kopen

Op zoek naar een design tuinhuis? Bekijk dan het brede assortiment bij BuitenKampioen. Houd je niet van te veel poespas en ben je op zoek naar een simpel en modern afgewerkt tuinhuis? Neem dan eens een kijkje in onze collectie design tuinhuizen. Onze producten worden gemaakt van hoogkwalitatieve houtsoorten. In combinatie met een impregneermiddel, beits of verf bescherm jij de duurzaamheid van jouw tuinhuis en ben je beter beschermd tegen houtrotting, insecten, schimmels en weersinvloeden. Je kunt omwille van levertijd of budget ook kiezen om het tuinhuis design zelf te beitsen of verven. Deze manier van behandelen is namelijk eenvoudig zelf uit te voeren.

Scherp geprijsde design tuinhuizen

BuitenKampioen staat voor het verlenen van de beste service, waarbij onze klanten centraal staan. Onze producten worden met veel zorg en aandacht geleverd bij jou aan huis. Al onze producten worden tegen een scherpe prijs aangeboden en daarom zal je nooit te veel betalen. Ons producten zijn erg divers en over alle opties zijn nagedacht. Bijvoorbeeld een tuinhuis design met of zonder overkapping en dubbele of enkele deuren. Aan de rechterkant van de pagina kun je eenvoudig filteren op specificaties. Ons assortiment wordt hierdoor gefilterd op jouw wensen waardoor je specifiek de producten bekijkt waarna je op zoek bent.

Design tuinhuis zelf monteren

Een groot deel van onze producten zijn bouwpakketten die op maat worden geleverd. Hierbij wordt een uitgebreide montagehandleiding meegeleverd. Hierdoor is het opbouwen van een tuinhuis design eenvoudig zelf uit te voeren. Voor het opbouwen van een design tuinhuis is het belangrijk dat de ondergrond egaal, hard en waterpas is. Hierdoor ben je verzekerd dat het tuinhuis niet zal wegzakken. Wil je om welke reden dan ook het monteren graag uitbesteden, dan kun je dit ook door een timmerman uit de buurt laten doen. Door de eenvoud van onze producten is de montage voor een vakman zeer makkelijk. Daarnaast zou je ook kunnen kiezen om het tuinhuis door ons te laten opbouwen. Wij maken vooraf een schatting wat de montagekosten ongeveer zullen bedragen, zodat jij weet waar je aan toe bent. De uiteindelijke prijs wordt op basis van nacalculatie berekend en daarom betaal je gegarandeerd nooit teveel.