Glazen tuinhuis

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Glazen tuinhuis kopen

Ben je op zoek naar een glazen tuinhuis? Deze vind je bij BuitenKampioen. Een tuinhuis met glas is de afgelopen jaren in een razend tempo uitgegroeid tot een populaire trend. Door het gebruik van glas wordt veel licht gecreëerd. Hierdoor is een glazen tuinhuis uitermate geschikt als werk- of relaxruimte. Doordat veel licht binnenvalt oogt de het tuinhuis met glas zeer ruimtelijk en daarnaast heb je direct zicht op de tuin.

Een glazen tuinhuis voegt een luxueuze sfeer toe aan je tuin. Het kan tevens worden gebruikt als extra opslagruimte voor je tuingereedschappen, fietsen en BBQ. Kies voor een model met dubbele deuren voor een extra brede doorgang, waardoor ook grote objecten binnen kunnen worden opgeslagen. Een tuinhuis biedt diverse functionaliteiten en kan geheel naar wens worden ingericht. BuitenKampioen beschikt over een uiteenlopend assortiment glazen tuinhuizen, waardoor jij gegarandeerd het product vindt waarnaar je op zoek bent.

Tuinhuis glas

Wil je graag rust creëren in huis? Dan is een glazen tuinhuis een geschikte oplossing. Een glazen tuinhuis kan worden gebruikt als extra huiskamer of als een speelruimte voor de kinderen. De hoeveelheid lichtinval zorgt voor een lichte en ruimtelijke plek, waardoor het voor verschillende functionele doeleinden kan worden gebruikt. Sommige modellen zijn voorzien van schuifsystemen. Hierdoor wordt op een eenvoudige manier een overkapping gecreëerd, doordat je de tuin in een handomdraai bij het tuinhuis glas voegt. Heb je een kleine tuin en wil je profiteren van de functionaliteiten, bekijk dan eens ons assortiment hierboven.

Tuinhuis met glas

Een tuinhuis met glas wordt bijna altijd voorzien van écht glas en soms zelfs van dubbel glas. Hierdoor wordt het goed geïsoleerd en zal de warmte langer binnen blijven. Ook in de zomer helpt het om het binnen wat koeler te houden. Deze specificaties zorgen voor optimaal comfort en hierdoor hoef jij je niet druk te maken over de temperatuur. Doordat een model dubbel glas bevat, kan het ook worden gebruikt als slaapkamer. Krijg je logees of willen je kinderen graag kamperen in eigen tuin? Dan is dit een zeer geschikte oplossing voor een logeerkamer.

Kortom, een glazen tuinhuis kan dienen als een fantastisch buitenverblijf waar jij met je gezin gedurende het hele jaar van kan genieten. In combinatie met een heater kun jij ook ’s winters genieten in het verblijf. Kies je voor comfortabele plek? Bekijk dan eens onze loungebanken. Onze tuinsets maken je tuinhuis met glas helemaal af. Heb je vragen over een van de modellen of andere optionele producten? Wij helpen je graag verder tijdens jouw zoektocht.