Houten tuinhuis

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Houten tuinhuis kopen

Ben je op zoek naar een houten tuinhuis voor in je tuin? Kies dan voor een model uit ons ruime assortiment. Met het grootste online assortiment van Nederland en België hebben we altijd wel een model dat voor jou geschikt is. Het bestellen is eenvoudig en de levertijden zijn kort. We maken gebruik van een laagsteprijsgarantie. Hiermee garanderen we dat je altijd de beste prijs betaalt voor je houten tuinhuis. Mocht je een product vinden dat elders voor een lagere prijs wordt aangeboden, laat het ons dan weten.

Zoek je een model met plat dak, punt dak of een compleet ander soort dak? Gebruik onze handige filters om snel tot het gewenste model te komen. Als je het gewenste model hebt gevonden kun je deze naar wens samenstellen door optionele producten toe te voegen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Houten tuinhuis behandelen

Onze houten tuinhuizen worden gemaakt van verschillende houtsoorten. De meeste modellen worden gemaakt van Noord-Scandinavisch Vuren en soms van Grenen. Ook vind je modellen gemaakt van Douglas. Bij het product vind je de exacte informatie over het soort hout en de dikte hiervan. Wij adviseren om het hout te impregneren, dit kun je door ons laten doen of zelf doen. Wij zullen dit onder hoge druk voor je doen. Ook adviseren wij om je houten tuinhuis een eindbehandeling te geven in de vorm van een beits of lak.

Als je graag de natuurlijke kleur en uitstraling van het hout wilt behouden kun je kiezen voor een kleurloze behandeling. Wanneer je de uitstraling wilt veranderen, kun je kiezen voor een behandeling met kleur. Enkele modellen in ons assortiment kunnen we gespoten leveren, dit vind je bij het product. De juiste behandeling zorgt voor een lange levensduur van je houten tuinhuis.

Naast de behandeling van het hout zelf is het belangrijk dat de wanden van het tuinhuis niet in contact komen met de grond. Zorg voor een fundering die hard, egaal en waterpas is en bouw de constructie op funderingsbalken. Deze kun je toevoegen tijdens het bestellen.

Voor elke tuin een houten tuinhuis

Het is handig om te weten aan welke afmetingen je gebonden bent. Hoe groot is jouw tuin en welke afmetingen heb je nodig om al je spullen op te bergen? Bedenk ook of je een luifel of veranda wilt toevoegen aan je houten tuinhuis. Hiermee creëer je buiten een comfortabele, overdekte ruimte welke je kunt gebruiken als terras of om spullen droog te zetten.

Heb je vragen tijdens je zoektocht naar het geschikte product? Twijfel niet en stel je vraag aan een van onze houten tuinhuis specialisten. Wij beantwoorden je vragen met plezier en denken graag met je mee.