Tuinhuis geïmpregneerd

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis geïmpregneerd kopen

Ben je op zoek naar een geïmpregneerd tuinhuis? Deze is gemakkelijk en snel te bestellen bij BuitenKampioen. We hebben een groot assortiment tuinhuizen geïmpregneerd. Hierdoor vind je altijd het model en formaat dat je zoekt. Ons assortiment bestaat uit modellen die standaard al geïmpregneerd zijn of uit onbehandelde modellen welke we op aanvraag voor je kunnen impregneren. Met onze laagste prijsgarantie zorgen we ervoor dat je nooit te veel betaald.

Welk model is voor jou geschikt? We bieden allerlei modellen aan in diverse formaten. Kies voor een klein model om als opslag te gebruiken of juist voor een groot model met een veranda. We bieden zelfs modellen aan die je kunt gebruiken als verblijfplaats of als chalet.

Geïmpregneerd tuinhuis voordelen

Een tuinhuis geïmpregneerd wordt meestal vervaardigd uit Noord-Europees Vuren. Deze duurzame houtsoort werkt in vergelijking met andere houtsoorten minder. Hierdoor is het perfect geschikt voor de bouw van dit soort constructies. Wel heeft Vuren hout een behandeling nodig als je er langdurig van wilt genieten. Met het impregneermiddel wordt het hout beschermd tegen rotting, schimmels en weersinvloeden. Doordat alle onderdelen compleet rondom worden behandeld zijn ook de plekken beschermd waar je op een later moment niet meer goed bij kunt. Het laten impregneren zal je dus enorm veel tijd besparen. Ook is het mogelijk om het zelf te impregneren, daarmee bespaar je uiteraard op de kosten. Het beste is om een geïmpregneerd tuinhuis ook nog eens te behandelen met een eindlaag na verloop van tijd. Dit zou een verf of beits kunnen zijn in iedere kleur die je maar wenst.

Hoe wordt het tuinhuis geïmpregneerd?

Onze modellen worden onder hoge druk of middels een dompel- en diffusietechniek geïmpregneerd. Beide vormen van impregneren zorgen ervoor dat het impregneermiddel goed in en op het hout wordt aangebracht waardoor het langdurig bescherming biedt. Je kunt kiezen voor populaire kleuren als grijs, groen en bruin. Sinds kort hebben we ook een aantal nieuwe kleuren toegevoegd, bekijk ze snel!

Kies voor bescherming en gemak

Van een geïmpregneerd tuinhuis wil je jarenlang genieten. Het impregneren verlengt de levenduur aanzienlijk. Het voorkomt aantasting van het hout en je geeft hem hiermee een natuurlijke, stoere look. Kies voor gemak en laat het impregneren aan ons over. Wil je het liever toch zelf doen? Bestel dan impregneermiddel erbij.

Om je compleet te ontzorgen kun je ieder tuinhuis geïmpregneerd volledig naar wens samenstellen. Bij ieder product vind je namelijk extra opties. Heb je vragen over een van onze producten of heb je hulp nodig bij het bestellen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, onze specialisten staan voor je klaar.