Kleine pergola

Filters

Kleine pergola kopen

Met een kleine pergola creëer je een prachtig plekje in de tuin. Veel mensen hebben het idee dat er met een kleine tuin weinig mogelijkheden zijn. Echter is dit niet helemaal waar. Bij BuitenKampioen zijn er veel mogelijkheden voor kleine tuinen. Hierboven hebben wij de opties vast voor je weergegeven.

Kleine tuin, kleine pergola

Een kleine pergola wordt een waar pronkstuk in jouw tuin. Het oogt erg ruimtelijk en heeft een luxe uitstraling. Het past perfect in een natuurlijke tuin maar ook in een tuin met veel tegelwerk. De mogelijkheden zijn ook erg groot. Een kleine pergola kan namelijk ook met een verstelbaar doek of lamellen besteld worden. Zo bepaal je gemakkelijk of je van de zon of schaduw wilt genieten.

Zelf samenstellen

Een pergolaatje van BuitenKampioen kun je helemaal laten aansluiten op jouw kleine tuin. Er zijn namelijk bij ieder producten extra opties. Denk hierbij aan een schaduwdoek of lamellen. Deze opties kun je toevoegen en zo de uitstraling van het model deels bepalen. We zien ook heel vaak dat men ervoor kiest om hem te laten begroeien met een klimop of een ander soort groen. Kijk altijd even goed naar alle specificaties van het product. Zo weet je precies wat de exacte afmeting is van jouw kleine pergola van hout. Daarnaast vind je hier ook verdere info zoals de houtsoort en de behandeling.

Heb je vragen over het product zelf of één van de opties. Bel, chat of mail ons dan gerust even. Onze productdeskundigen zullen je helpen met het samenstellen van het perfecte product.