Pergola met lamellen

Filters

Pergola met lamellen kopen

Wil je een pergola met lamellen bestellen? Dit doe je het makkelijkste online bij BuitenKampioen. In onze webshop vind je prachtige modellen welke je eenvoudig zelf samenstellen en bestellen.

Met een pergola met lamellen creëer je een perfecte plek in je tuin waar je tot rust kunt komen. Heerlijk in de buitenlucht vertoeven zonder dat je weggebrand wordt door de hete zon. Geniet van de schaduw en de rust om een boek te lezen of zoek de gezelligheid met je vrienden en familie.

Zelf pergola met lamellen bouwen

Bij ons bestel je complete pakketten welke je makkelijk zelf kunt bouwen. Een pergola met lamellen maken was nog nooit zo makkelijk. Het product is zo ontworpen dat je het snel en kwalitatief kunt plaatsen. Met ondersteuning van de meegeleverde handleiding is het opbouwen eenvoudig zelf te doen. Wanneer je toch vragen hebt over je douglas pergola met lamellen dan staan wij natuurlijk ook voor je klaar.

Zon of schaduw wanneer je wilt

Onze pergola met lamellen wordt geleverd met draaibare lamellen. Hiermee tuimel je de lamellen zo dat de lichtinval is zoals jij wenst op dat moment. Ook hebben we modellen met doek of met een schuifdak. Op warme dagen waar de zon fel schijnt kun je ze zo tuimelen dat je het zonlicht blokkeert. Op minder warme dagen waar de zon aangenaam zet je de lamellen in een handomdraai in de open stand.