Pergola met schuifdak

Filters

Pergola met schuifdak bestellen online

Je pergola met schuifdak shop je veilig en gemakkelijk online bij BuitenKampioen. In onze webshop vind je hoge kwaliteitsproducten welke je voor de laagste prijs kunt bestellen. Hierboven vind je populaire modellen met een dak dat je kunt schuiven. Super handig! Zo zorg je binnen een handomdraai voor de schaduw en zon zoals jij het wilt.

Gegarandeerde kwaliteit pergola met schuifdak

Van je douglas pergola met schuifdak wil je langdurig genieten. Om deze reden gebruiken wij enkel kwalitatieve materialen. Voor de basisconstructies kiezen we voor A-kwaliteits hout of aluminium. Ook voor de overige onderdelen kiezen voor duurzaamheid. Op deze wijze garanderen we de kwaliteit en daarmee jarenlang plezier!

Naast kwaliteit hechten we ook waarde aan het bouwgemak. Doordat onze producten met zorg zijn ontworpen is de pasvorm ideaal. Met ondersteuning van de meegeleverde opbouwbeschrijving is het monteren zeer eenvoudig. Toch vragen? Geen paniek, wij helpen je graag verder.

Pergola met schuifdak kleuren

Bij ons kun je kiezen uit diverse kleurcombinaties. Zo hebben we producten waarbij de basis blank of al in kleur is. Natuurlijk kun je de basis van je pergola met schuifdak ook zelf een andere kleur of look geven. Dit doe je simpelweg door een beits of verf aan te brengen. Als je vergrijzing wilt voorkomen; behandel het dan met een transparant middel dat bestendig is tegen weersinvloeden en voornamelijk UV. Verder is het schuifdak doek meestal ook in verschillende kleuren toe te voegen. De meest populaire kleuren zijn wit, gebroken wit en grijs. Wil je ook tijdens een regenbui droog zitten? Kies dan voor een waterproof doek!