Houten pergola

Filters

Houten pergola kopen online

Zoek je een houten pergola om heerlijk onder te loungen? Bekijk dan snel de populairste modellen hierboven. Selecteer een van de producten om hem vervolgens nog naar eigen wens samen te stellen. Het is bijvoorbeeld mogelijk hem met doek en betonpoeren te bestellen zodat je hem helemaal compleet ontvangt. Het voordeel van onze complete pakketten is dat je zelf de deur niet uit hoeft en het kunt laten leveren wanneer het jou komt.

Hoge kwaliteit houten pergola

Een houten pergola wordt door ons vervaardigd van de beste kwaliteit hout. De meeste producten worden gemaakt van A-kwaliteits douglas. Deze houtsoort leent zich perfect voor dit soort constructies. Deze houtsoort is perfect te gebruiken wanneer je de houtlook en -kleur wilt behouden. Wanneer je vergrijzing wilt voorkomen kun je het hout eventueel beitsen of lakken. Kies dan voor een middel dat beschermt tegen weersinvloeden en UV. Hiermee ga je vergrijzing namelijk tegen. Ook hebben we een aantal vuren modellen. Het grootste voordeel van vuren is dat je het makkelijk in iedere gewenste kleur kunt maken. Ook zal de kleur op vuren hout lang blijven zitten waardoor je het langdurig niet hoeft te onderhouden. Dus wil je jouw houten pergola zwart, wit of in een andere kleur brengen? Dan is vuren ook een goede optie naast douglas.

Voordelen van houten pergola

Een houten pergola heeft een prachtige natuurlijke uitstraling! Hierdoor zal het naadloos passen in haast iedere tuininrichting. Als je de natuurlijke uitstraling wilt versterken kun je hem laten begroeien met planten en bloemen. Hiermee zal direct je hele tuin opfleuren! Ten tweede is hout super makkelijk te bewerken. Mocht je in de loop van de tijd de look of iets anders willen aanpassen, dan is een houten variant ideaal! Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen wanneer de kleur niet meer past bij de rest van je tuinrichting. Met een blik beits of verf creëer je in een handomdraai een nieuwe, frisse look!