Aluminium pergola

Filters

Aluminium pergola kopen

Je aluminium pergola koop je bij BuitenKampioen. Waarom? Bij ons profiteer je van gegarandeerd de laagste prijs, A-kwaliteit en met afstand de beste service. Hierboven vind je onze best verkochte aluminium pergola’s. Kies voor strak en modern haast zonder onderhoud!

Je tuin kun je op meerdere manier fantastisch maken. Met alleen maar beplanting en straatwerk wordt het nooit écht sfeervol. Deze sfeer creëer je wel met een aluminium pergola. Dit is een perfect alternatief voor een dichte overkapping. Hiermee zorg je voor een sfeervolle zitplek en een eyecatcher in je tuin. Heerlijk om te relaxen met een beschut gevoel waar je de mate van schaduw eenvoudig zelf kun bepalen.

Voordeel aluminium pergola

De twee grootste voordelen van een aluminium pergola zijn de prachtige uitstraling en het onderhoud. Met dit materiaal zorg je voor een unieke constructie die een luxueus gevoel geeft. Verder geeft dit materiaal een moderne en strakke look. Ten tweede is het onderhoud een belangrijk voordeel. Aluminium lijdt niet onder weersinvloeden waardoor je minder aandacht hoeft te besteden aan het onderhoud in vergelijking met een houten variant van douglas bijvoorbeeld. Het nadeel van een aluminium pergola is vaak de prijs als je het gaat vergelijken met andere materialen. Wel is de kwaliteit dermate hoog dat een lange levensduur gegarandeerd is. Met de strakke, robuuste look van bovenstaande modellen zorg je voor een absolute sfeermaker in je tuin.

Aluminium pergola eenvoudig monteren

Op onze website vind je vooral kant en klare aluminium pergola’s. Deze worden door ons als compleet bouwpakket geleverd bij jou aan huis. Doordat we nagenoeg alles direct uit voorraad kunnen leveren zijn de levertijden kort. Wil je het juist op een wat later moment ontvangen? Ook dat is geen probleem, geef ons dan een leverweek door die voor jou het beste uitkomt.

De onderdelen in het pakket worden perfect op maat geleverd waardoor de pasvorm uitmuntend is. Dit is ook erg prettig tijdens de montage, welke eenvoudig is met hulp van de duidelijke handleiding die we meeleveren. Denk voor aankoop wel even na waarop je jouw aluminium pergola gaat plaatsen zodat je kiest voor de juiste bevestiging. Alle informatie en eventueel extra bij te bestellen opties vind je bij de producten zelf.

Comfortabel in de schaduw

Een aluminium pergola staat niet alleen mooi in je tuin maar heeft voornamelijk praktische voordelen. Je zorgt voor een beschut plekje waar je de mate van schaduw gemakkelijk zelf kunt bepalen. Een model met lamellen tuimel je binnen een handomdraai in de gewenste stand. Als je kiest voor een schaduwdoek, dan schuif je deze ook eenvoudig op de juiste plek. Vragen over onze producten? Laat je dan door ons adviseren!