Resultaat 1–18 van de 369 resultaten wordt getoond

Toon Filters

Tuinhuis kopen

Blokhut of Tuinhuis kopen? Buitenkampioen heeft een ruim aanbod blokhutten en tuinhuizen van topkwaliteit. We hebben alle modellen van populaire merken als Solid en Tuindeco. Deze zijn leverbaar met veel extra opties, zodat ze geheel naar wens samen te stellen zijn…

Alles wat je nodig hebt om een blokhut of tuinhuis compleet op te bouwen is hier te vinden. Standaard worden al onze tuinhuizen geleverd met uitgebreide bouwtekening. Hierdoor is het betrekkelijk eenvoudig om zelf je blokhut op te bouwen. Wanneer je liever de montage liever laat doen, is het mogelijk gebruik te maken van onze montage service.

Blokhut kopen

Buitenkampioen is dé blokhutwinkel van Nederland. Sinds enkele jaren is ons hele assortiment ook online beschikbaar. Het is verstandig bij de aankoop van je houten tuinhuis of blokhut een aantal zaken te overwegen. Wij helpen daar graag bij. Het is bijvoorbeeld belangrijk het hout te behandelen, de blokhut goed te funderen en de juiste te maat te kiezen.

Alle informatie die van belang is voor het kopen van een tuinhuis, is te vinden op de betreffende productpagina’s. Als je desondanks toch nog vragen hebt, helpen we je graag verder. Het is mogelijk ons te bellen, te mailen of met ons te chatten.