Tuinhuis zwart

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis zwart kopen

Ben jij op zoek naar een tuinhuis zwart? BuitenKampioen biedt een groot scala zwarte tuinhuizen aan. Alle modellen zijn standaard onbehandeld en dus kleurloos, veel modellen kun je door ons laten spuiten. Het door ons laten spuiten kan in een grondlaag en in een eindlaag. Als je hem zelf in kleur gaat brengen kun je uiteraard de benodigde producten erbij bestellen. In dat geval heb je ook de mogelijkheid om specifieke onderdelen in kleur te brengen.

Je shopt een zwart tuinhuis nu extra voordelig bij BuitenKampioen. In ons ruime assortiment vind je uiteenlopende modellen, waarbij het mogelijk is om deze te laten spuiten of zelf te schilderen of beitsen. Het behandelen van het hout door middel van een eindlaag beschermt een blokhut tegen allerlei weersinvloeden gedurende het jaar. De eindafwerking van een tuinhuis bevordert de levensduur enorm. Hierboven worden alle modellen getoond welke door ons in een grondlaag of eindlaag te spuiten zijn.

Tuinhuis zwart hout

Bij veel producten uit ons assortiment is het ook mogelijk om te kiezen voor een donkere of antraciet gespoten grondlaag. Deze mogelijkheid biedt voordelen voor de duurzaamheid van het hout. Voor het behoud van de donkere kleur is het mogelijk om het hout af te werken met een zwarte beits of carefree protect. Hiermee ben je naast schimmels, rotting en insecten ook beschermd tegen weersinvloeden en UV. Door middel van een beits of carefree protect wordt een eindlaag aan het tuinhuis toegevoegd. Dit is ideaal aan te brengen in combinatie met een al gespoten grondlaag. De kwaliteit van onze beitsen en andere middelen zijn hoog en beschermen jouw tuinhuis jarenlang. Heb je vragen over het zwart spuiten, beitsen of bekleden van een tuinhuis? Wij staan voor je klaar en voorzien je graag van het juiste advies.

Zwart tuinhuis zelf maken

Als je vanwege tijd of geld het tuinhuis zwart zelf wilt behandelen, kies dan voor onze optionele beitsproducten. Het beitsen van een tuinhuisje is een goedkope oplossing en eenvoudig uit te voeren. Met onze Embalan beits is het ook mogelijk om enkel donkere accenten toe te voegen aan je tuinhuisje. Dit dekkende kleurmiddel is een hoogkwalitatieve en duurzame eindafwerking.

Heb je behoefte aan wat extra advies over het tuinhuis zwart maken? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij staan voor je klaar! Bij BuitenKampioen denken we graag met je mee om het gewenste resultaat te creëren en te behouden.