Tuinhuis 58 mm

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis 58 mm bestellen

Zoek jij al een tijdje naar een mooi tuinhuis 58 mm? Dan ben je nu op de juiste plek. Wij hebben namelijk hoogwaardige houtkwaliteit producten die je altijd tegen de voordeligste prijs besteld. Dit geldt dus ook voor de huisjes met deze wanddikte. Hierboven worden al onze modellen weergegeven die aan deze eis voldoen. Dit hebben we voor je samengesteld om het zoekwerk wat te verminderen.

58 mm tuinhuis in alle soorten en maten

In ons assortiment vind je 58 mm tuinhuisjes in alle soorten en maten. Hierdoor zit er altijd wel wat voor jou tussen. De modellen variëren van modern en trendy naar klassiek en traditioneel. Elk individueel product heeft weer zijn eigen uitstraling. Het type dak bepaalt dit voor een groot deel. Als je op zoek bent naar een modern product moet je bij de platte- en lessenaarsdaken zijn. Deze kun je gemakkelijk vinden doormiddel van de filters. De overige daken zijn wat klassieker en daarom vrijwel tijdloos. Welk model je ook kiest één ding is zeker, het wordt een ware eyecatcher in jouw tuin.

Blijf genieten

Met een tuinhuis 58 mm geniet je optimaal van het buitenleven. Een model met deze houtdikte heeft namelijk van zichzelf een goed isolerende functie. Hierdoor kun je er zelfs de winterdag prima verblijven. Voeg een haard of heater toe om de temperatuur lekker warm te houden.

Je kunt deze modellen ook gebruiken als homeoffice. Kies dan voor een wat groter model. Hierdoor heb je de ruimte die een kantoor nodig heeft en kun je alle benodigde spullen kwijt. Als je hier veel verblijft of werkt is het aan te raden om je tuinhuis 58 mm te laten isoleren. Zo heb je het in ieder geval nooit koud.

Een 58 mm tuinhuis is ook te bestellen in combinatie met een voorluifel. Hier heb je dan een klein gedeelte waar je de zomerdag kunt verblijven. Dit kun je helemaal inrichten zoals jij dat wilt. Wil je er lekker relaxen na een zware dag? Zet er dan stoelen of een loungeset onder. Wil je er met je gezin of vrienden een hapje eten. Bestel dan een mooie buitentafel in combinatie met stoelen. Zo heb je de perfecte plek voor een borrel of etentje.

Hulp & advies bij tuinhuis 58 mm

Een aankoop als dit is niet niks. Het vergt een behoorlijke investering en daarom willen wij jullie zo goed mogelijk adviseren. Aarzel dus niet om vragen te stellen. Wij beantwoorden deze maar al te graag. Je kunt ons contacteren via de mail, chat of telefoon.