Tuinhuis 45 mm

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis 45 mm houtdikte

Wil jij een tuinhuis 45 mm in je achtertuin plaatsen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Deze houtdikte is perfect voor een professioneel tuinhuis van hoogwaardige kwaliteit hout. Door deze duurzame wanddikte gaat het product ook lang mee. Zo geniet jij lang van je aankoop. Om je het wat makkelijker te maken hebben wij al onze modellen met deze houtdikte hierboven voor je weergegeven. Dit scheelt wat zoekwerk.

Bouwen van een 45 mm tuinhuis

Ga zelf aan de slag met je tuinhuis 45 mm! Bijna al onze modellen worden namelijk als bouwpakket geleverd. De onderdelen worden in deze pakketten al op maat geleverd. De onderdelen zijn voor gefreesd en stapel je hierdoor gemakkelijk en snel op elkaar. Je krijgt hierbij ook een gedetailleerde handleiding meegeleverd. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het dient op te bouwen. Door de opbouw te verrichten op een goede ondergrond voorzie je het tuinhuis 45 mm van de benodigde stevigheid. Een goede ondergrond is egaal, hard en 100% waterpas.

Tuinhuis 45 mm samenstellen en behandelen

Je kunt alle modellen samenstellen naar je eigen wensen. Er zijn namelijk bij ieder product opties te vinden. Deze kun je toevoegen aan de bestelling. Zo voorzie je de aankoop van de uitstraling en functionaliteit die jij zoekt. Je kunt bijvoorbeeld verschillende dakbedekkingen kiezen. Dit bepaalt voor een groot deel de uitstraling van het product. Let bij het zoeken naar de perfecte blokhut ook op het type dak en aantal ramen. Deze bepalen samen ook voor een groot deel de look van het 45 mm tuinhuis.

Een groot deel van ons assortiment is gemaakt van Noord-Europees vurenhout. Dit hout is stevig en makkelijk te bewerken. Hierdoor is het ideaal voor deze bouwpakket tuinhuizen. Ook werkt dit hout relatief gezien weinig. Wij raden wel aan om dit type hout te behandelen door het te laten impregneren. Dit kun je laten doen of zelf doen. Impregneren biedt bescherming tegen schimmels en rotting. Wil je zo lang mogelijk genieten van je aankoop? Breng dan een eindlaag aan op het product. Dit kan door te lakken of beitsen. Dit beschermt het tegen UV-licht en weersinvloeden.

Advies van een deskundige

Wij snappen het als je niet over veel kennis beschikt betreft 45 mm tuinhuizen. Daarom kun je met vragen altijd bij ons terecht. Ons team met productspecialisten staan je maar al te graag te woord. Zo zorgen we er samen voor dat jullie aankoop compleet naar wens is.