Tuinhuis 28 mm

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis 28 mm kopen

Wil jij een tuinhuis 28 mm kopen? Dan hebben wij hierboven een perfect overzicht voor je samengesteld. Hier vind je al onze tuinhuizen met een houtdikte van 28 mm. Deze dikte is ideaal voor een tuinhuis in je achtertuin. De dikte van deze varianten hebben een betere duurzaamheid en dus langere levensduur dan de dunnere modellen.

Ruim assortiment 28 mm tuinhuis houtdikte

Bij BuitenKampioen hebben wij een groot assortiment aan tuinhuizen 28 mm. Er is keuze uit veel verschillende producten met ieder een eigen uitstraling. Zoek je een tuinhuis met overkapping of juist eentje zonder? Het is allemaal mogelijk. 28 mm tuinhuisjes zijn vaak gemaakt van Noord-Europees vurenhout. Deze houtsoort leent zich perfect voor dit soort producten. Het is namelijk makkelijk te bewerken en werkt minimaal. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het product raden wij aan om je aankoop te behandelen. Dit kan door het te laten impregneren of zelf te beitsen. Zo bescherm je het product goed en zal het langer mooi blijven. Impregneren is geen eindbehandeling, een beits of carefree protect is dit wel.

Uitstraling tuinhuis 28 mm

Alle modellen hebben een eigen unieke uitstraling. Je vindt hierdoor altijd een model dat bij jou past. De uitstraling wordt voor een groot deel bepaalt door het type dak. De platte- en lessenaarsdaken vertegenwoordigen de moderne modellen. Een tuinhuis 28 mm met een zadeldak, wolfskap, schilddak en piramidedak zijn vaak de wat traditionele en klassieke modellen. Kies een model dat bij jou past en tover jouw tuin om tot een waar pronkstuk. Al deze modellen hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kies jij voor een klein of groot model?

Advies tuinhuis 2,8 cm dik

Wij snappen uiteraard dat dit geen alledaagse aankoop is. Daarom begrijpen wij het als je een aantal vragen hebt. Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze productspecialisten. Dit kan je doen door te bellen, chatten of mailen. Wij staan je graag te woord!