Luxe tuinhuis

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Luxe tuinhuis kopen

Wil jij een luxe tuinhuis kopen? Bestel deze voordelig online bij BuitenKampioen. We zijn dé specialist van Nederland en België. Met een ruim aanbod luxe tuinhuizen hebben we altijd wel een model die aan jouw wensen voldoet. Elk model is uniek en heeft wel iets wat hem onderscheidt van een ander. Er zijn verschillen op basis van afmeting, daktype, prijs, houtdikte, houtsoort en uitstraling. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op!

De keuze voor het perfecte model is geen gemakkelijke. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. We snappen daarom dat je met wat vragen zou kunnen zitten. Stel je vraag aan een van onze productspecialisten. We staan je graag bij met advies en hopen je verder te kunnen helpen.

Luxe tuinhuizen soorten

Het dak is een bepalende factor van de uitstraling van de luxe tuinhuizen. Kies je voor een boogdak, een lessenaarsdak, een plat dak, een wolfskap of een zadeldak? Het laatstgenoemde type dak, ook wel een punt dak genoemd, komt het meest voor. Daarnaast zijn de afmetingen van ieder model erg verschillend. Een klein luxe tuinhuis zou minder dan 10 vierkante meter kunnen zijn. Grote modellen zouden meer dan 80 vierkante meter kunnen zijn. Het is handig om in het begin van je zoektocht te bepalen met welke afmetingen je uit de voeten zou kunnen.

Bouwpakket luxe tuinhuis

Onze luxe tuinhuizen worden erg uitgebreid geleverd. In het pakket vind je het materiaal zelf inclusief opbouwhandleiding en bevestigingsmateriaal. Daarnaast zit er ook vaak dakbedekking bij en zijn de ramen en deuren voorzien van dubbel glas. Bij ieder product vind je alle eigenschappen en wat er standaard meegeleverd wordt. Bij de grote modellen zijn vaak de vloer en fundering inbegrepen.

Mocht de vloer en fundering niet inbegrepen zijn dan raden we het zeker aan om dit erbij te bestellen. De vloer en fundering zorgen ervoor dat de eerste wandlaag niet in contact komt met de ondergrond waardoor je beter beschermd bent tegen aantasting van het hout. Naast standaard meegeleverde producten zijn er nog andere optionele producten waarmee je je luxe tuinhuis helemaal naar eigen wens kunt bestellen. Zo zou je het hout kunnen laten behandelen of een dakgootset toe kunnen voegen.

Lang genieten van je luxe tuinhuis

Het is belangrijk dat je je luxe tuinhuis goed behandeld. Je wilt vanzelfsprekend zorgen voor een lange levensduur. Een behandeling van het hout kan hiervoor zorgen. Althans, als je voor impregneren, beitsen en/of lakken gaat wel. Je kunt het luxe tuinhuis onder hoge druk door ons laten impregneren. Deze behandeling raden we aan omdat het hout al voor montage wordt beschermd tegen weersinvloeden, schimmels en rotting. Let wel op, het impregneren van een luxe tuinhuis is geen eindbehandeling van het hout. Voor een eindbehandeling van het hout wordt vaak een lak of beits gebruikt. Dit kan kleurloos of in de door jou gewenste kleur. De beste manier om je luxe tuinhuis te beschermen is door hem zowel te impregneren als hem, na de opbouw, een eindbehandeling te geven.