Moderne blokhut

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Moderne blokhut kopen

Zou jij jouw tuin willen voorzien van een moderne blokhut? Dan doe je dit bij BuitenKampioen! Bij ons bestel je jouw blokhut modern tegen de laagste prijs! Wij beschikken over een ruim assortiment van strakke en nieuwe modellen. De bovenstaande exemplaren zijn uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar dit soort blokhutten. Heb je hulp nodig bij je zoektocht? Neem gerust even contact met ons op!

In het assortiment vind je veel verschillende soorten en afmetingen. Je kunt kiezen voor een blokhut met of zonder luifel. De deuren en daken verschillen ook per blokhut. Kies voor het model dat bij jou past! Let goed op de afmetingen, zo zorg je ervoor dat deze perfect in je tuin past.

Houten en moderne blokhutten

De definitie van een moderne blokhut verschilt per persoon. Bij de moderne exemplaren zie je vaak een plat dak of een lessenaarsdak. Daarnaast zijn deze modellen vaak voorzien van veel raamwerken, dit creëert veel lichtinval. Op basis hiervan hebben wij bovenstaande overzicht voor je samengesteld. Bij veel modellen worden er standaard roedes meegeleverd voor de ramen, deze zou je ook weg kunnen laten voor een strakkere uitstraling.

Een veranda of luifel is ook iets wat steeds meer bij moderne blokhutten hoort. Dit zorgt voor een overdekt terras waardoor je alle seizoenen kunt blijven genieten van jouw product. Het afgedekte gedeelte hiervan kunnen meerdere functies hebben. Een veel voorkomende functie is als opslagplaats. Hier kun je het tuingereedschap, fietsen, en andere spullen opslaan, zo houd je ruimte over in huis. Ook kun je ervoor kiezen om hier een zitplaats van te maken. Op deze manier kun je er in de koude dagen ook beschut zitten.

Bouw zelf je blokhut modern

De meeste exemplaren worden geleverd als kant en klaar bouwpakket. Dit houdt in dat alle benodigde onderdelen al op maat geleverd worden. Hierdoor is het erg makkelijk om de blokhut modern zelf op te bouwen, ook zonder ervaring. De bouwpakketten worden geleverd inclusief uitgebreide handleiding en instructies. Wanneer je er toch niet zelf uitkomt staan onze productspecialisten altijd voor je klaar!