Resultaat 1–18 van de 112 resultaten wordt getoond

Toon Filters

Douglas Topvision Raaf met luifel 3m

4.901,05

Tuinhuis Dest

6.032,43

Tuinhuis Costa

7.506,83

Tuinhuis Ribery

5.285,53

Blokhut Derby

4.664,73

Tuinhuis Babel

5.411,63

Blokhut Annabel

4.201,07

Tuinhuis Silva

Vanaf: 14.316,23

Blokhut Flow

4.962,52

Blokhut Berlin

7.518,47

Blokhut Dingle

Vanaf: 5.164,28

Blokhut Niedersachsen

Vanaf: 6.920,95

Blokhut Clockhouse

5.299,11

Tuinhuis Thiago

Vanaf: 10.892,13

Tuinhuis Benzema

6.546,53

Blokhut Big Lauren

Vanaf: 10.902,80

Blokhut Annette

4.562,88

Blokhut Ardee

Vanaf: 18.414,48

Luxe blokhut kopen

Wil jij jouw tuin aankleden met een luxe blokhut? Bestel deze dan eenvoudig online bij BuitenKampioen. Wij beschikken over een leuk en ruim assortiment modellen. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en bestel je tegen de laagste prijs.

Een luxe blokhut van BuitenKampioen zal dé eyecatcher in jouw tuin zijn. De exemplaren hebben allemaal wel een unieke uitstraling. Ze onderscheiden zich van elkaar en daarom lukt het vrijwel altijd om een model te vinden dat bij jou past.

Luxe blokhut in jouw tuin

Veel mensen denken vaak dat een luxe blokhut enorm groot en onbetaalbaar moet zijn, dit is niet het geval. Ben je op zoek naar een grote variant dan kan dit heel goed. Maar wil je een wat kleiner model dan is dit ook mogelijk.

Een luxe blokhut kan veel verschillende uitstralingen hebben. Dit wordt grotendeels bepaald door het type dak en de ramen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een plat dak, zadeldak, lessenaarsdak, wolfskap of een boogdak. Hiermee kun jij ervoor zorgen dat jouw tuinhuis de luxe uitstraling krijgt die jij zoekt.

Een luxe blokhut in jouw tuin is naast mooi ook makkelijk. Je kunt hier bijvoorbeeld heel gezellig met familie of vrienden verblijven. Maak je de keuze voor een exemplaar met veranda of terras? Dan kun je hier de zomerdag heerlijk verblijven. Een model van dit soort is ook ideaal om te gebruiken als homeoffice. Zo heb je een eigen ruimte waar je gefocust maar ook in alle rust te werk kunt gaan.

Luxe blokhut bouwen en onderhouden

De luxe modellen worden vaak uitgebreid afgeleverd. Bij het pakket zit een handleiding en alle benodigde materialen voor het product. Bij elk individueel product vind je alle producteigenschappen, kijk hier goed naar. De optionele producten zijn er om jouw blokhut helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Bij een luxueuze blokhut is het belangrijk dat je hem goed behandelt, je wilt hier immers lang van genieten. Het laten impregneren, beitsen en/of lakken zorgen voor een langere levensduur van het product. Een impregneermiddel beschermt tegen weersinvloeden, rotting en schimmels. Na het opbouwen zou je het af kunnen maken door te lakken of beits te gebruiken. Deze eindbehandeling zorgt voor de optimale bescherming van jouw blokhut.

Wij snappen dat er tijdens je zoektocht enkele vragen zijn. Wij staan graag voor je klaar om deze voor je te beantwoorden. Neem gerust contact op!