Resultaat 1–18 van de 111 resultaten wordt getoond

Toon Filters

Luxe blokhut kopen

Wil jij jouw tuin aankleden met een luxe blokhut? Doet dit dan online bij BuitenKampioen. Wij beschikken over een leuk en ruim assortiment aan deze modellen. Dit zijn modellen van hoge kwaliteit die je tegen de laagste prijs bij ons kunt bestellen.

Een luxe blokhut van BuitenKampioen zal dé eyecatcher in jouw tuin zijn. De exemplaren hebben allemaal wel een unieke uitstraling. Ze onderscheiden zich van elkaar en daarom lukt het vrijwel altijd om een model te vinden die bij jou past.

Luxe blokhut in jouw tuin

Veel mensen denken vaak dat een luxe blokhut enorm groot en onbetaalbaar moet zijn, dit is niet het geval. Ben je op zoek naar een grote variant dan kan dit heel goed. Maar wil je een wat kleiner model dan is dit ook mogelijk.

Een luxe blokhut kan veel verschillende uitstralingen hebben. Dit wordt grotendeels bepaald door het type dak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een plat dak, zadeldak, lessenaarsdak, wolfskap of een boogdak. Hiermee kun jij ervoor zorgen dat jouw tuinhuis de luxe uitstraling krijgt die jij zoekt.

Een luxe blokhut in jouw tuin is naast mooi ook makkelijk. Je kunt hier bijvoorbeeld heel gezellig met visite verblijven. Maak je de keuze voor een exemplaar met veranda of terras? Dan kun je hier de zomerdag heerlijk verblijven. Een model van dit soort is ook ideaal om te gebruiken als homeoffice. Zo heb je een eigen ruimte waar je gefocust maar ook in alle rust te werk kunt gaan.

Bouwen en onderhouden

De luxe modellen worden vaak uitgebreid afgeleverd. Bij het pakket zit een handleiding en alle benodigde materialen voor het product. Bij elk individueel product vind je alle producteigenschappen, kijk hier goed naar. De optionele producten zijn er om jouw blokhut helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Bij een luxe blokhut is het belangrijk dat je het goed blijft behandelen, je wilt hier immers lang van genieten. Het laten impregneren, beitsen en/of lakken zorgen voor een langere levensduur van het product. Het is aan te raden om jouw model onder hoge druk te laten impregneren. Dit beschermt het tegen weersinvloeden, rotting en schimmels. Na het opbouwen zou je het af kunnen maken door te lakken of beits te gebruiken. Deze eindbehandeling zorgt voor de optimale bescherming van jouw blokhut.

Wij snappen dat er tijdens je zoektocht enkele vragen zijn. Wij staan graag voor je klaar om deze voor je te beantwoorden. Neem gerust contact op!