Blokhut 3x3

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Blokhut 3×3 meter kopen

Ben jij op zoek naar een blokhut van circa 3×3 meter? Dan hebben wij hierboven een selectie voor je gemaakt met al onze blokhutten van ongeveer 300×300 cm. Bij BuitenKampioen bieden wij je een ruim assortiment aan met verschillende modellen blokhutten 3×3 meter. Deze afmeting is enorm populair en toepasbaar in vrijwel iedere tuin. Verder zijn in deze afmetingen veel verschillende stijlen leverbaar. Zo vind je altijd het perfect model.

We snappen dat het aanschaffen van een blokhut niet een alledaagse bezigheid is. Aarzel daarom niet om je vragen aan een van onze productspecialisten te stellen.

Stijlvolle blokhut 300×300 cm

Bij BuitenKampioen bieden wij je verschillende keuzes als het aankomt op 300×300 cm blokhutten. De verschillende looks van deze modellen geven jou de keuze om een klassieke, moderne of tijdloze blokhut in jouw achtertuin te plaatsen. Onze modellen zijn te verkrijgen met een plat, piramide, lessenaar of zadeldak. Ook is het mogelijk om het product met deze afmeting naar eigen wens samen te stellen, kijk hiervoor naar de verschillende mogelijkheden die bij het product te vinden zijn.

Met alle modellen uit ons assortiment is het mogelijk om een stijlvolle 300×300 cm blokhut in je tuin te plaatsen. Het geeft jouw tuin een gave look en daarnaast creëert het dé perfecte opslag- of zitplaats.

Gebruik van blokhut 3×3 meter

Het komt regelmatig voor dat je een tekort aan opslagruimte hebt in je tuin of huis. Een blokhut 3×3 meter bied hiervoor de oplossing. Een product in deze afmeting voorziet jou van genoeg ruimte voor de opslag van tuingereedschap, fietsen en speelgoed van je kinderen. Op deze manier blijven spullen uit het zicht voor als je bezoek ontvangt en houd je de tuin mooi geordend.

Een 3×3 meter blokhut kan ook heel goed gebruikt worden als zitplaats. In combinatie met een mooi loungesetje kan dit de perfecte plek zijn om even je rustmoment te pakken terwijl je geschut bent voor de weersomstandigheden. Met de 300×300 cm afmeting kan het ook functioneren als de perfecte plek voor jouw kinderen om in te spelen. Het is zelfs mogelijk om er jouw eigen tuinkantoor van te maken!