Blokhut 2x3

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Blokhut 2×3 meter aanschaffen

Ben jij op zoek naar een blokhut van ongeveer 2×3 meter. Dan hebben wij hierboven een overzicht met producten die hier aan voldoen. Dit vergemakkelijkt de zoektocht naar de perfecte 200×300 cm blokhut.

Mocht je vragen ondervinden tijdens je zoektocht. Stel deze gerust aan een van onze productspecialisten.

Ruime keuze

Bij BuitenKampioen hebben wij meerdere 2×3 meter blokhutten waaruit je kunt kiezen. Elk model heeft ook zijn eigen unieke uitstraling. Het dak bepaald voor een groot deel de uitstraling van het product. Je kunt kiezen uit een boogdak, lessenaarsdak, piramidedak, wolfskap of zadeldak. Kijk welk model het beste aansluit op jouw wensen.

Functie van een 200×300 cm blokhut

Een blokhut van dit formaat is enorm handig als opslagplaats. De 200×300 cm afmeting biedt hierin genoeg ruimte om vrijwel alle tuin- en overige spullen in op te slaan. Zo zorg je ervoor dat jouw tuin geordend en mooi blijft.

Je kunt er ook voor kiezen om het in te richten naar een zitplaats of homeoffice. Een afgezonderde ruimte wordt dan gecreëerd waar je rustig kunt verblijven of werken.

Behandelen van een 2×3 meter blokhut

Het is belangrijk om jouw blokhut goed te onderhouden. Een groot deel van onze hierboven getoonde blokhutten zijn van Noord-Europees vurenhout. Dit heeft een behandeling nodig. Impregneren is een chemische behandeling van het hout, dit beschermt het tegen schimmels en rotting. Deze behandeling kan in een bepaalde kleur gedaan worden. Het hout krijgt dan een lichte gloed van deze kleur. De blokhut kun je ook voorzien van een hele andere look. Dit doe je door het te beitsen of lakken. Daarnaast geeft dit de 200×300 cm blokhut een eindbehandeling.

Zelf opbouwen

Deze modellen worden meestal geleverd als compleet bouwpakket.  Dit wil zeggen dat de onderdelen al op maat gemaakt zijn. Doormiddel van de uitgebreide handleiding is het al snel mogelijk de blokhut zelf op te bouwen. Hierin wordt stap voor stap het proces gedetailleerd uitgelegd. Een harde, egale en waterpasse ondergrond is zeer belangrijk bij de opbouw van de blokhut. Dit voorziet de blokhut van de benodigde stevigheid.