Blokhut 2x2

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Blokhut 2×2 kopen

Ben jij op zoek naar een vierkante blokhut van ongeveer 2×2 meter? Deze vind je online bij BuitenKampioen. Met de verschillende modellen uit ons assortiment zit er vast een perfecte optie voor jou tussen. Neem dus snel een kijkje in het overzicht hierboven. Deze hebben we samengesteld om het zoekwerk voor je te beperken.

In ons assortiment zijn verschillende blokhutten van 200×200 cm te vinden. Elk product heeft ook weer zijn eigen unieke uitstraling. Het type dak bepaalt dit voor een groot deel. Als je op zoek bent naar een klassiek en traditioneel model is een type met zadeldak een goede oplossing. Ben je meer van de moderne look? Dan zijn de modellen met piramide of lessenaar dak een echte aanrader.

Zelf opbouwen van een 200×200 cm blokhut

De 2×2 meter blokhutten uit ons assortiment worden meestal als compleet bouwpakket geleverd. Dit betekent dat alle onderdelen al op maat gemaakt zijn. Hierdoor is het goed te doen om deze modellen zelf op te bouwen. De uitgebreide handleiding begeleid je stap voor stap door het proces. Zo kun je jouw blokhut eenvoudig en snel zelf opbouwen. Houd er wel rekening mee dat het opbouwen op een harde, egale en waterpas ondergrond moet gebeuren. Dit voorziet de blokhut van de benodigde stevigheid.

Behandel je blokhut 2×2

Het is belangrijk om jouw 2×2 meter blokhut goed te onderhouden. Je wilt namelijk zo lang mogelijk genieten van je aankoop. Het verbeteren van de duurzaamheid kan op een aantal manieren. Zo kun je de blokhut laten impregneren, dit beschermt het product tegen schimmels en rotting. Impregneren kan met een kleur. Het hout krijgt dan een lichte gloed in de gekozen kleur terwijl het de echte houtuitstraling behoud. Voor de eindbehandeling kun je het product voorzien van beits of lak. Zo zorg je voor een andere look maar ook een stukje extra bescherming.

Je kunt jouw blokhut 2×2 geheel naar eigen voorkeur samenstellen. Bij het product zijn veel optionele producten toe te voegen. De beschikbare opties zijn te vinden bij het product zelf. Advies nodig bij de aanschaf van een product? We helpen je graag verder!