Toont alle 16 resultaten

Toon Filters

2×2 meter blokhut kopen

Ben jij op zoek naar een vierkanten blokhut van ongeveer 2×2 meter? Dan doe je dit online bij BuitenKampioen. Met de verschillende modellen uit ons assortiment zit er vast een oplossing voor jou tussen. Neem dus snel een kijkje in het overzicht hierboven. Deze hebben we samengesteld om het zoekwerk voor je te beperken.

Stijlvolle blokhut

In ons assortiment zijn verschillende blokhutten van 200×200 cm te vinden. Elk blokhutje heeft ook weer zijn eigen unieke uitstraling. Het type dak bepaalt dit voor een groot deel. Als je opzoek bent naar een klassiek en traditioneel model is een type met zadeldak een goede oplossing. Ben je meer van de moderne look? Dan zijn de modellen met piramide of lessenaar dak een echte aanrader.

Zelf opbouwen van een 200×200 cm blokhut

De 2×2 meter blokhutten uit ons assortiment worden meestal als compleet bouwpakket geleverd. Dit betekent dat alle onderdelen al op maat gemaakt zijn. Hierdoor is het goed te doen om deze modellen zelf op te bouwen. De uitgebreide handleiding begeleid je stap voor stap door het proces. Zo kun je jouw blokhut eenvoudig en snel zelf opbouwen. Houd er wel rekening mee dat het opbouwen op een harde, egale en waterpasse ondergrond moet gebeuren. Dit voorziet de blokhut van de benodigde stevigheid.

Het behandelen van een blokhut

Het is belangrijk om jouw 2×2 meter blokhut goed te onderhouden. Je wilt namelijk zo lang mogelijk genieten van je aankoop. Het verbeteren van de duurzaamheid kan op een aantal manieren. Zo kun je de blokhut laten impregneren, dit beschermt het product tegen schimmels en rotting. Impregneren kan met een kleur. Het hout krijgt dan een lichte gloed in de gekozen kleur terwijl het de echte houtuitstraling behoud. Voor de eindbehandeling kun je het product voorzien van beits of lak. Zo zorg je voor een andere look maar ook een stukje extra bescherming. In het assortiment zijn ook modellen van douglas hout te vinden, deze kun je ook behandelen maar het is niet noodzakelijk.

Samenstellen van jouw 2×2 blokhut

Je kunt jouw blokhut geheel naar eigen voorkeur samenstellen. Bij het product zijn veel optionele producten toe te voegen. Hiermee kun je het product de uitstraling geven die jij mooi vindt. De beschikbare opties zijn te vinden bij het product zelf.

Advies nodig bij de aanschaf van je blokhut? We staan je graag te woord!