De gezelligste overkappingen.

BuitenKampioen Maatwerk Plat dak Overkapping

Overkapping zelf samenstellen

Weet je al welke overkapping je wilt? De overkappingen die wij leveren zijn namelijk geheel zelf samen te stellen. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld grenenhout, eiken of Lariks Douglas. Verder bieden we meerdere daksoorten. Dat zijn onder meer het piramide dak, lessenaar, plat dak, wolfskap en zadeldak. Daarnaast zijn de afmetingen van deuren en ramen zelf te bepalen. Vertel ons via het formulier hiernaast hoe de overkapping samengesteld dient te worden. Een van onze specialisten zal dan met je meedenken aan de beste oplossing en voorzien van persoonlijk advies.

Stel je vragen

> Telefoon: +31 (0)548 547 914

> Mail: mail@buitenkampioen.nl

> Chat: Je kunt nu ook met ons chatten!

Overkapping op maat laten maken

Een overkapping op maat laten maken is dé uitkomst voor veel mensen. De afmeting, het type dakbedekking en de wanddiktes zijn naar eigen wens te maken. Verder is het mogelijk het soort dak, de ramen en deuren zelf te bepalen. Het is ook handig om alvast te denken over een eventuele afwerking met verf of beits!

Overkapping op maat

Overkapping op maat laten maken? Behalve het reguliere aanbod levert BuitenKampioen ook maatwerk overkappingen. Deze kunnen in zijn geheel worden aangepast naar persoonlijke voorkeur. Zowel de houten constructie, het raamwerk, de deuren als de andere onderdelen zijn op maat te maken. Vrijwel alles is mogelijk. Hierdoor vinden we altijd wel de gewenste oplossing.

Advies op maat

Persoonlijk advies op maat ontvangen? Stuur ons een tekening, schets of beschrijving van de situatie. Laat ook weten wat je wensen zijn. Op basis daarvan zullen wij je gratis en vrijblijvend adviseren over maatwerk overkappingen.

Velden met een * zijn verplicht.
De waardering van www.buitenkampioen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 562 reviews.