De handigste garages.

BuitenKampioen Maatwerk Schuur Zadeldak

Houten Garage of Schuur zelf samenstellen

Weet je al waar de garage of schuur aan moet voldoen? Het is mogelijk de maatwerk garages en schuren geheel zelf samen te stellen. Zo kun je kiezen uit onder andere grenenhout, eiken, lariks of douglas. Daarnaast leveren we verschillende soorten daken. Dat zijn onder meer het piramide dak, lessenaar, plat dak, wolfskap en zadeldak. Boven zijn ook de afmetingen zelf te bepalen, zoals die van de deuren en ramen. Vertel via het formulier hiernaast hoe de garage of schuur samengesteld dient te worden. Op basis daarvan zullen onze specialisten je voorzien van gratis en vrijblijvend advies.

Stel je vragen

> Telefoon: +31 (0)548 547 914

> Mail: mail@buitenkampioen.nl

> Chat: Je kunt nu ook met ons chatten!

Garage of Schuur op maat laten maken

Een maatwerk garage biedt veel voordelen. De afmeting, het type dakbedekking en de wanddiktes zijn naar wens te maken. Daarnaast kan het soort dak, de ramen en deuren op maat gemaakt worden. Ook is het handig vast na te denken over de afwerking en aanvullende functionaliteiten!

Houten Garage of Schuur maatwerk

Garage of Schuur op maat laten maken? Sinds kort is het ook mogelijk te kiezen voor een maatwerk garage. Dit heeft veel voordelen. Zowel de houten constructie, het raamwerk, de deuren als de andere onderdelen zijn op maat te maken. Hierbij is eigenlijk alles wel mogelijk. Het lukt daarom vrijwel altijd de juiste oplossing te vinden.

Advies op maat ontvangen?

Advies op maat ontvangen? Upload een tekening, schets of beschrijving van de situatie. Laat ons weten waar de garage of schuur aan moet voldoen, zodat wij kunnen voorzien in gratis en vrijblijvend advies. Wij denken graag met je mee!

Velden met een * zijn verplicht.
De waardering van www.buitenkampioen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 562 reviews.