De mooiste blokhutten & tuinhuizen.

Maatwerk Blokhut Tuinhuis

Blokhut / Tuinhuis zelf samenstellen

Al in gedachten hoe het eruit moet komen te zien? Het is mogelijk de maatwerk blokhutten en tuinhuizen helemaal zelf samen te stellen. Zo kan bijvoorbeeld gekozen worden voor grenenhout, eiken, lariks of douglas. Daarnaast leveren we verschillende soorten daken. Dat zijn onder meer het piramide dak, lessenaar, plat dak, wolfskap en zadeldak. Verder zijn ook alle afmetingen zelf te bepalen, zoals die van de deuren en ramen. Laat via het formulier hiernaast weten hoe u de blokhut / tuinhuis wilt samenstellen. Onze specialisten zullen u vervolgens gratis en vrijblijvend voorzien van persoonlijk advies op maat.

Openingstijden & Contact

  • Maandag – Vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 08:00 – 16:00 uur
  • Lunch: 12.00 – 13.00 uur
  • Telefoon: 0547-745200
  • Mail: info@buitenkampioen.nl

Blokhut / Tuinhuis op maat laten maken

Een blokhut of tuinhuis op maat laten maken is dé uitkomst voor persoonlijke wensen. De afmeting, het type dakbedekking en de wanddiktes zijn naar eigen voorkeur te maken. Verder is het mogelijk het soort dak, de ramen en deuren zelf te bepalen. Tot slot is het ook handig alvast na te denken over de afwerking met verf of beits!

Maatwerk Blokhut / Tuinhuis

Blokhut of tuinhuis op maat laten maken? Naast de standaard pakketten is het ook mogelijk te kiezen voor maatwerk. Hierbij geldt dat vrijwel alles mogelijk is. Zowel de houten constructie, het raamwerk, de deuren als de andere onderdelen zijn op maat te maken. Eigenlijk zijn er nauwelijks beperkingen. Daarom lukt het altijd wel de gewenste oplossing te vinden.

Persoonlijk advies op maat

Gratis en vrijblijvend advies op maat ontvangen? Upload een tekening, schets of beschrijving van uw situatie. Vertel ons wat u precies zoekt en welke wensen u heeft. Op basis daarvan kunnen wij met u meedenken en de beste maatwerk oplossing vinden.