Carport

Carport bouwen aan huis of in je tuin? Zo pak je dat aan

Wil jij zelf een carport bouwen aan huis? Dan kan dat prima met de producten van BuitenKampioen. Een carport aan huis is een supermooi en handig verlengstuk van jouw woning. Met twee rechter- of linkerhanden bouw jij een carport uit ons assortiment al snel en eenvoudig op. Dit komt doordat de meeste carports een bouwpakket zijn. De onderdelen zijn dan al op maat gemaakt. Hierdoor kun je makkelijk zelf je carport bouwen met behulp van de meegeleverde handleiding. Een model aan huis heeft veel mogelijkheden. Je hebt de keuze om hem voor of achter het huis te plaatsen.

Veel mensen hebben de gedachte dat een carport altijd voor het huis staat. Dit is met onze modellen niet het geval. Heb jij een mooie plek aan de achterkant van je huis? Dan kan hier ook perfect een carport gebouwd worden. Je kunt er bijvoorbeeld perfect je fiets, auto of motor onder parkeren. Zo staan deze vervoersmiddelen overdekt. Het kan ook ingericht worden met tuinmeubelen, zo wordt het meer gebruikt als overkapping. Hier kun je dan met het mooie weer gasten ontvangen en bijvoorbeeld een barbecue organiseren.

Meest bestelde producten

Vrijstaande carport bouwen

Een vrijstaande carport bouwen in je tuin? Dan hebben wij een aantal modellen die op jouw wensen aansluiten. Een carport is een prachtige en praktische toevoeging aan jouw oprit of tuin. De modellen douglas en Noord-Europees vurenhout zijn de laatste jaren enorm populair. Het praktische nut van deze producten zijn hetzelfde als bij de carport aan huis. Ook zijn er een aantal modellen die ook een berging hebben. De combinatie hiervan is ideaal. Je auto’s en motoren kun je dan nog steeds overdekt parkeren terwijl je de fietsen en het tuingereedschap kunt opbergen in de berging achter slot en grendel.

sfeer-40690-Woodvision-vrijstaande-carport-douglasvision-carports
CARPORT - S7757 - 5412025077571

Ook deze modellen zijn goed mogelijk zelf op te bouwen. Een vrijstaand model bouwen kan met enige handigheid zelf gedaan worden. In dit assortiment zijn het net als bij de modellen aan huis ook veel bouwpakketten. Alleen zijn er hier ook een aantal DHZ-carports. Dit staat voor doe-het-zelf carports. Hierbij wordt geen montage aangeboden en je moet dus zelf een carport maken. Deze pakketten worden ook geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en opbouwinstructies. De onderdelen dien je dan alleen nog naar maat te zagen. Het voordeel van deze DHZ-pakketten is dat je zelf nog wijzigingen in de onderdelen kunt aanbrengen in het pakket. Ook zijn deze pakketten extra scherp geprijsd.

Wat kost een carport bouwen?

Een carport bouwen kost je bij BuitenKampioen niet veel. De prijs verschilt natuurlijk per product. Wij bieden onze modellen altijd tegen de laagste prijs aan. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaald. Doordat ons assortiment bestaat uit bouwpakketten en doe-het-zelf pakketten kost het alleen het aankoopbedrag van het desbetreffende product en een beetje handigheid en tijd. Het online bestellen van een carport bij ons is vaak voordeliger en minder tijdrovend dan wanneer je het laat uitbesteden.

Carport S7721 + S7726 + S7731

Meest populaire categorieën

Hulp nodig?

Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

Je kunt met ons bellen, mailen & chatten. We zijn elke dag telefonisch bereikbaar en online tussen 08:30 en 17:30. Liever in de avonduren contact? Dat regelen we graag voor je. Stuur ons een berichtje.

Leuk artikel? Volg ons op social media.